Mc SREMac 1142 Napisano Januar 7, 2012 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan 25.02.2012. 21:00h Dom omladine(bivsi) Svetog Dimitrija 12,Sremska Mitrovica Number 1 ex Supernova Zainteresovani mogu da se jave na klupski broj telefona 062 134 2338 ili na email: mcsrem.office@gmail.com. Svi ste dobrodošli!!!!! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2677 Napisano Januar 8, 2012 Drug član, 1224 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Combe i Rade da spreme kupusa i cvaraka pa dolazimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2551 Napisano Januar 20, 2012 Vozac A kategorije :D, 934 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Komsije kako teku pripreme MI dolazimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1142 Napisano Februar 19, 2012 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan Sve je spremno,ocekujemo vas u iscekivanju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKI 255 Napisano Februar 23, 2012 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: pored ZR Motocikl: cbr 500 f Prijavi odgovor kao problematičan Jeste li narucili i lepo vreme, da se mozda i dovezemo na dva tocka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1142 Napisano Februar 24, 2012 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan Jeste li narucili i lepo vreme, da se mozda i dovezemo na dva tocka? Pa.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2835 Napisano Februar 26, 2012 Drug član, 2751 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2551 Napisano Februar 26, 2012 Vozac A kategorije :D, 934 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nista drugo od vas nisam ni ocekivao Svaka cast komsije Jos jednom ste potvrdili koliko ste veliki i dobar klub!! VIdimo se na susretu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ACO610 49 Napisano Februar 27, 2012 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Sokolac -Republika Srpska Motocikl: HONDA CBR 1100XX ; Prijavi odgovor kao problematičan Muzika je dobro prasila, ali su kobasice bile preljute jos iz mene bije plamen.Poz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasamajstor 54 Napisano Februar 27, 2012 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1200ST Prijavi odgovor kao problematičan Muzika je dobro prasila, ali su kobasice bile preljute jos iz mene bije plamen.Poz. To smo resili pivom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca mc srem 0 Napisano Februar 27, 2012 U prolazu, 0 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Muzika je dobro prasila, ali su kobasice bile preljute jos iz mene bije plamen.Poz. To smo resili pivom A Piva je bilo na pretek . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2551 Napisano Februar 27, 2012 Vozac A kategorije :D, 934 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Muzika je dobro prasila, ali su kobasice bile preljute jos iz mene bije plamen.Poz. To smo resili pivom A Piva je bilo na pretek . U to smo se uvjerili Napiste mi se DUHOVE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2835 Napisano Februar 28, 2012 Drug član, 2751 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Muzika je dobro prasila, ali su kobasice bile preljute jos iz mene bije plamen.Poz. Kakve si kobasice u Sremu ocekivao ?! :hej: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Mart 14, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Odlična žurka,i prostor je najbolji od svih na kojima ste do sada pravili svirke,to mesto više ne ispuštajte.Muzika je bila odličana, a pogotovo kada je Cvele iz Čivije otpevao Motore.Svaka čast komšije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...