Alex018 415 Napisano Januar 6, 2012 AlexTattoo, 120 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Limarijski dobar, dobar motor, plin, tek registrovan. ima sitna ulaganja. npr ne radi na benzin, desno krilo je sivo-zamenjeno, gume nisu neke, prljav je do zla boga. inace golf je zelene boje. godiste mislim negde 85, 86. ovih dana vise detalja i slike ako ima zainteresovanih. prvo nudim ovde. auto je mog dobrog druga,kod mene je, kao da je moj. cena 900e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Januar 7, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neka slika? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Januar 9, 2012 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Auto do smaka sveta... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex018 415 Napisano Januar 10, 2012 AlexTattoo, 120 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan do smaka sveta i nazad. prodavaniji u srbiji nego yugo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex018 415 Napisano Januar 12, 2012 AlexTattoo, 120 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Moguca zamena i za skuter + doplata Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...