Arso 2443 Napisano Novembar 20, 2015 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2000 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Moja jos uvek traje. Ja na STeneri ima u oba fara i nemam zamerki. Ovo ime je treca godina od kada su montirane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2515 Napisano Novembar 20, 2015 ODUSTO OD DIJETE, 2620 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan I ja se razmišljam da ih ugradim pred sledeću sezonu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorišaMotoriša 154 Napisano Novembar 20, 2015 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja ugradio danas, doduse njegovog konkurenta (nightbreaker) i prezadovoljan sam, bar koliko sam po dvoristu probao jeste 1200 din jedna ali vredi, videcemo koliko ce da sluzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Mart 30, 2017 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan E pa, posle 5 godina koriscenja crklo kratko svetlo na ovoj sijalici. Vreme je da stavim drugu iz paketa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3230 Napisano Mart 30, 2017 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan 5 godina i koliko kilometara ? Razmisljam da ih kupim za auto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Mart 31, 2017 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam koliko km, oko 50000 verovatno. Neces se pokajati ako ih uzmes. BTW, gde ces da ih uzmes? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1244 Napisano April 1, 2017 Vinyl rider, 819 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan DAnas sam video, na NIS pumpama ima neka akcija na Osram NightBreaker Laser, komad 1500 i neki dinar ALI na kasi skidaju 20%, jedina je caka sto imaju SAMO H7 Laser i H7 ultra life, nema ni H1 ni H4. Vec neko vreme razmisljamda uzmem NightBreaker za motor u H4 varijanti ( kod mene idu dve ) ili da negde nabavim LED ali koji LED, nemam apsolutno nikakva iskustva sa tim. Imao sam xenon davno i nije mi se nesto narocito dopalo ( ali na kolima) Ako su ti breakeri tako kratkotrajni onda se vise isplati uzeti LED Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano April 1, 2017 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je tema o Philips sijalicama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1244 Napisano April 1, 2017 Vinyl rider, 819 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Uuuuups Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano April 2, 2017 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Gde kupujete Philips sijalice, zbog originalnosti i cene pitam? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16903 Napisano April 2, 2017 Integrisan, 8301 postova Prijavi odgovor kao problematičan More, ako si rekao za nb laser i nis, korisno je! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1883 Napisano April 2, 2017 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Gde kupujete Philips sijalice, zbog originalnosti i cene pitam? Altios. Cene su regul, mislim da nisu povoljnije nego inace. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano April 2, 2017 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan More, ako si rekao za nb laser i nis, korisno je! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16903 Napisano April 2, 2017 Integrisan, 8301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Šta da ti kažem, kad jesi u pravu ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano April 2, 2017 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Nego, moze li kod naseg zastupnika da se kupi komad a ne ceo set? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1883 Napisano April 3, 2017 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ja znam moze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kachavenda 65 Napisano Septembar 5, 2017 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda Varadero XL1000V Prijavi odgovor kao problematičan Ubedili ste me Uzeo sam ih u Altios doo pre neki dan, poručene telefonom i stigle sledeći dan. Cena 2380 din za par, plus 210din poštarina. Razlika je vrlo vrlo primetna, slika definitnivno ne može da prikaže, ali evo pa koliko se vidi. Dole je stari par običnih sijalica (jedna Osram, druga Narva, ako je uopšte bitno, to sam video kad sam ih izvadio), a gore su nove Philips. Namerno sam slikao ovako da se vidi neki ambijent Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kachavenda 65 Napisano Septembar 5, 2017 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda Varadero XL1000V Prijavi odgovor kao problematičan Imam još jednu sliku iz potpunog mraka, ali samo staru pa moram da odem na to mesto sada (sa Philipsom) pa da slikam pa cu okaciti i to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...