acaz750 0 Napisano Januar 2, 2012 U prolazu, 0 postova Motocikl: Kawasaki Z 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima... Ja sam Aca iz Beograda vec duze vreme vozim motore...trenutno imam Kawasaki z 750 07'... Vidimo se na skupovima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Januar 2, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr Sasa 97 Napisano Januar 2, 2012 U prolazu, 2 postova Lokacija: Bijeljina-ČENGIĆ city Motocikl: Aprilia rs125 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acaz750 0 Napisano Januar 3, 2012 U prolazu, 0 postova Motocikl: Kawasaki Z 750 Prijavi odgovor kao problematičan hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KoLe. 13 Napisano Januar 3, 2012 Free Rider, 42 postova Motocikl: Suzuki GSF 650N 07 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Januar 3, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...