salle_ 59 Napisano Januar 1, 2012 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: CBR 954RR Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem kozne rukavice Richa GP Top Race , nosene 2-3 puta , velicina L Cena 60e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
D.E.J.A.N 20 Napisano Januar 1, 2012 U prolazu, 14 postova Lokacija: slankamen Motocikl: kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan cena je super za ove rukavice,da nemam trgovali bi odma jer sam ih jednom prilikom probao od drugara i stvarno su super,srecna prodaja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salle_ 59 Napisano Januar 19, 2012 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: CBR 954RR Prijavi odgovor kao problematičan Hvala dejane , aktuelno i dalje moze zamena za alpinestars uz doplatu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salle_ 59 Napisano Januar 9, 2013 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: CBR 954RR Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno , cena 50e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
D.E.J.A.N 20 Napisano Januar 19, 2013 U prolazu, 14 postova Lokacija: slankamen Motocikl: kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan auuu Sale da li je moguce da rukavice jos nisu otisle a cena je realno smesna za ovaj kvalitet?! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salle_ 59 Napisano Januar 19, 2013 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: CBR 954RR Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost jos su tu ... Platio sam ih 100 evrica pre 2 godine i vrlo malo sam ih nosio ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salle_ 59 Napisano Januar 20, 2013 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: CBR 954RR Prijavi odgovor kao problematičan 40 evrica Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 670 Napisano Januar 20, 2013 Zainteresovan, 397 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda Hornet 600 / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Smesna cena. Ja ih imam, rukavice su odlicne Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Januar 21, 2013 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan jeste smesna... uzeo bih ali imam lopate umesto saka i treba mi XL Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...