wolf 12 Napisano Decembar 31, 2011 U prolazu, 41 postova Lokacija: Beograd - Zemun Prijavi odgovor kao problematičan da li neko zna gde se u BG-u mogu uzeti alpinstar stvari?...unapred hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule89 105 Napisano Januar 3, 2012 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan I mene bas zanima, ako zna neko nek se javi, posto jurim neku koznu jaknu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Januar 3, 2012 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Postoji moto radnja kod Galenike, na batajnickom putu, mislim da je moto extreme, i pre godinu dana je imala Alpine stars cizme koje je ortak jurio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano Januar 3, 2012 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ta firma vise ne radi, koliko znam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Januar 3, 2012 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Ta firma vise ne radi, koliko znam. Tako je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 20101 Napisano Januar 4, 2012 Integrisan, 8631 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da, Extreme ne radi više. Bilo je nešto u MAXmomentu, ne znam da li još uvek drže (pogledaj na sajtu, imaju odličan sajt sa celim lagerom online). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wolf 12 Napisano Januar 4, 2012 U prolazu, 41 postova Lokacija: Beograd - Zemun Prijavi odgovor kao problematičan dule89 imas koznu alpinstar jaknu u biker housu u toshinom bunaru , i video sam je ekstra je .......a ostalima hvalaaaa za to malo informacia =) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...