lasko 114 Napisano Decembar 31, 2011 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan interesuje me koji je brzi,koji bolje vuce,koji se sporije kvari,kako se krecu delovi,koji ide bolje na zadnji ....koji manje trosi...:zdravo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<3kaisar 129 Napisano Decembar 31, 2011 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Hajducica Motocikl: TOMOS kaisar 49ccm3.Jawa babetta 49ccm3 Prijavi odgovor kao problematičan Buraz ti vec na 125ccm3 a ja se budjavim sa jawom i kaisarom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Decembar 31, 2011 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan jbg ja ti reko uzmes apn-a,pa ga vozis sledece godine i one tamo uzmes ctx-a il tako nestooo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Decembar 31, 2011 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan i interesuje me koji bi pre uzeli od ova dva modela da ste na mom mestu i zasto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunboy 55 Napisano Decembar 31, 2011 Team Green, 272 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Kawasaki KDX250R MX/SM Prijavi odgovor kao problematičan i interesuje me koji bi pre uzeli od ova dva modela da ste na mom mestu i zasto? Prvo se ti izjasni za sta ti treba motor? Ako ces da se vozikas po putu, isti su, bolje uzmi RR-a, ako ces da vozis off, KDX ima jaci ram Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Decembar 31, 2011 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan koji je bolji za put i za off? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Januar 1, 2012 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan znaci kawasaki....hvala.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunboy 55 Napisano Januar 3, 2012 Team Green, 272 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Kawasaki KDX250R MX/SM Prijavi odgovor kao problematičan znaci kawasaki....hvala.... A sto se delova tice, ista stvar, kod nas nema tj. nacices plocice, akumulator, itd. Ali klip i slicne stvari ces morati od preko, da li dam da nabavis ili da ti neko od lokalnih trgovaca narucuje... Moj je npr amer, pa se lepo druzim sa e-bayom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...