bracabgd 896 Napisano Decembar 27, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Ovih dana treba da stigne moj novi ljubimac.Ima li ko da podeli sa mnom svoja iskustva o ovom scooteru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4929 Napisano Decembar 27, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6022 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Kvalitetan, pouzdan, mali potrošač, udoban, 12" točkovi, solidan prostor ispod sedišta, uska silueta, dosta prostora za noge, pogodan i za grad i za duže izlete van grada...Dobar izbor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano Decembar 27, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na brzom odgovoru,nadam se da ce dobro sluziti.Planirao sam ga za grad i malo van grada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4929 Napisano Decembar 27, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6022 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Kao što napisah - za to je izmišljen. Čekamo utiske kad stigne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tuner 165 Napisano Decembar 27, 2011 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Bajina Bašta - Tara Motocikl: Bev 2oo Prijavi odgovor kao problematičan Među mojim favoritima je bilo par Majesty-ja ali je prenizak za moje potrebe. Sviđa mi se što ima dosta mesta za noge ali ne može i jare i pare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anzakula 8 Napisano Decembar 29, 2011 U prolazu, 91 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Skyliner 180 Prijavi odgovor kao problematičan Dosta prostora za noge, mali potrosac, Brembo /napred, nazad disk/.....Ovo leto sa njim isao za Banjaluku i s jos nekim clanovima ovog sajta koji su imali mnogo jace motore... Suzuki Freewind i Honda Hornet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Decembar 30, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Moj majstor za auto (Sazonova ulica u BG) je imao Yamahu Majesty 150cc. Hvalio ju je na sva usta, izuzev jednog detalja - niska je i imao je problem da je podigne na trotoar (češao je motor sa donje strane). Izuzev toga, sve najbolje, prostor za sedenje, udobnost, pouzdanost... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ronny 56 Napisano Decembar 31, 2011 U prolazu, 84 postova Prijavi odgovor kao problematičan ma mora bit dobra yamaha je.uz to 150 ccm ne troši puno i nije isforsirana snagom,traje i traje.samo toči i tjeraj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dača 43 Napisano Januar 15, 2012 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Odlican motoric ,ja sam sa njom isao obrenovac-crna gora-obrenovac. Put je prosao bez problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...