nikol 0 Napisano Decembar 26, 2011 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan Narode zanim me da li je neko imao iskustva sa ovom jaknom? Kakava je kvalitet i da li se isplati uzimati je? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Decembar 26, 2011 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Pitaš o čemu većina nema pojma, ja ću te dopuniti... http://www.louis.eu/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=207083 Moje mišljenje?? Sasvim OK. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikol 0 Napisano Decembar 27, 2011 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li si je ti kupio? Zanima me kvalitet jakne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Decembar 27, 2011 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Imam je dve sezone, ima fensi izgled, prava je bajkerska iz solidne kože, sa tekstilnom podlogom i svim protektorima, prilično teška sa produženim zadnjim delom, što dobro štiti bubrege i leđa, kaišima reguliše se zategnutost. Nije za neke letnje vručine, ali dobro štiti od hladnoće. Ispod brade je dosta otvorena, ja nosim maramu ili vratnu čarapu. Ofarbana je bojom, koja se habanjem polako skida, da bi delovala retro, održavam je nevtralnom masnoćom za kože. Meni u svemu odgovara. Mejd in Pakistani. Za ovu cenu što je nude sada odmah bih je uzeo, ja sam je tada platio cca 220. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikol 0 Napisano Decembar 27, 2011 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sve u svemu zadovoljan si . Reci mi sta podrazumevas pod tim skidanjem boje? I u kojoj si boji uzeo znam da ima braon i crna? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Decembar 27, 2011 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Ja neznam drukčije da ti objasnim, tako prave jakne, kad hoće postići retro look. Pitaj nekog od struke, ledermajstora, da ti rastumaći. Taj model je samo u braunu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RideHard 8 Napisano Decembar 27, 2011 U prolazu, 16 postova Lokacija: Tuzla Motocikl: CB 900F Bol D'or '82. / CBR 1000F '96. Prijavi odgovor kao problematičan Sve u svemu zadovoljan si . Reci mi sta podrazumevas pod tim skidanjem boje? I u kojoj si boji uzeo znam da ima braon i crna? hoce rec da to skidanje boje nije radi lose kvalitete nego su to namjenski napravili da bi jakna s' vremenom dobila onaj retro izgled Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikol 0 Napisano Decembar 27, 2011 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan aha ,ok . skapirao sam. Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...