Maxster 712 Napisano Decembar 26, 2011 Svrati ponekad, 400 postova Lokacija: Ptuj - Slovenija Motocikl: Moto Guzzi Norge 1200 GT 8V, V 65 Florida, Malaguti Madison 3 250 ie Carbon Black Edition Prijavi odgovor kao problematičan BMW 318 i E46 1998 Drugovi evo da se i ja jednom upišem kod oglasa.. Na prodaju je osobni avto BMW 318 i 1998 godište od prvog vlasnika (slovenski fudbaler Damijan Gaiser) kupljen 11/1998 kod nas u Sloveniji. Avto ima pređenih 524 hiljada realnih km, inače servisno održavan kod BMW-a . 2004-te je kod BMW Gady-Lebring u Austriji menjan motor kod tada pređenih 288 hiljada km. Avto se još vozi, a registriran je do 11/2012 . Ima automatsku klimu ABS. ESP I ASR. Ostalo pogledajte sa oglasa Ima i nekoliko mani, koje ču pokušati da što realnije opišem - Motor pušta negde ulje - verovatno na karteru ili semerinzima - Hladilna tekučina - antifriz negde polako curi. - Servo volan nešto tvrđi - možda zbog ulja - Sa desne strane (foto) lagano podrsan - Prednja hauba ima dole ispod maske nešto rđe - ... Da skratim auto je šteta baciti na odpad, ima dosta toga šta se može upotrebiti ili za rezervne delove ili da neko malo majstoriše i da te nedostatke odkloni. Cena sa oglasa nije zadnja, može se još dogovoriti i napraviti novogodišnji popust za forumaše Ostalo na PP Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Decembar 26, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan kakav bre otpad, ovde je to masina sa 120.000 km i petiljada evra 10 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NicolaS 665 Napisano Decembar 26, 2011 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Beograd, Banjica Motocikl: BMW R1200GS / Yamaha FZS 1000 / Yamaha TDM900 / Yamaha XTZ 750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan kakav bre otpad, ovde je to masina sa 120.000 km i petiljada evra na zalost, istina je. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Decembar 26, 2011 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan 524k, svaka cast, da je 2001o, ili 02o vec bi ga nasi dovezli i nasminkali da izgleda kao 120k, kao sto kepo reče....... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1168 Napisano Decembar 26, 2011 lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Ehhhh... meni je taj auto san snova,a kod vas ide na otpad a u SRB košta bar 3000e(meni nedostižnih još nekih 5 godina. :'( P.S. Idem da sednem u moj Yugo 45 i da se zabijem u neki zid dok mu nije otpao motor. pozz 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Decembar 26, 2011 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Hoću da živim u Sloveniji! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxster 712 Napisano Decembar 26, 2011 Svrati ponekad, 400 postova Lokacija: Ptuj - Slovenija Motocikl: Moto Guzzi Norge 1200 GT 8V, V 65 Florida, Malaguti Madison 3 250 ie Carbon Black Edition Prijavi odgovor kao problematičan Pošto se bliža kraj godine i hoču da prodam taj BMW 318 i , odlučio sam, da za vas još pustim cenu . Nova cena je 1.490,00 €, koja važi samo za vas člane i članice ovog meni jako dragog foruma. Cenu neču pustiti kod mene u Sloveniji Pozdrav iz dežele PS : Za sve koje zanima , motor ima 100 posto Euro 3 standard, al ču što pre proveriti , da nije možda več i Euro 4, pošto je 2004-te bio stavljen nov motor kod BMW-a u Austriji. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pavke 0 Napisano Decembar 27, 2011 U prolazu, 5 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je za nasu carinu uslov da je auto proizveden kao EURO 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pavke 0 Napisano Decembar 27, 2011 U prolazu, 5 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS Prijavi odgovor kao problematičan Moze li da se doveze do Srbije Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2083 Napisano Decembar 27, 2011 Skuteras, 3704 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Za nasu carinu je bitno "da ima homologaciju euro 3" Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex018 415 Napisano Decembar 27, 2011 AlexTattoo, 120 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da nema sanse da prodje kod nas na carini jer je 1998.god Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kovac85 38 Napisano Decembar 27, 2011 U prolazu, 62 postova Lokacija: Pecinci Motocikl: Aprilia atlantic 125 Prijavi odgovor kao problematičan posto sam uvozio neka kola iz Nemacke bitno je da u saobracajni pise EURO 3 ili D4 standard ako pise D3 nemoze da se uveze...najlakse bih bilo da imamo broj sasije ili motora od auta i to se lako proveri u zavodu dal moze da se uveze....znam da bmw iz 99god ima dosta modela koji mogu da se uvoze kod nas Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxster 712 Napisano Decembar 28, 2011 Svrati ponekad, 400 postova Lokacija: Ptuj - Slovenija Motocikl: Moto Guzzi Norge 1200 GT 8V, V 65 Florida, Malaguti Madison 3 250 ie Carbon Black Edition Prijavi odgovor kao problematičan BMW je rezerviran *** Evo moram ovo da napišem. nije još 100 posto prodan al je rezerviran za danas do 16:00. Dal če bit prodan ili ne, javit ču odmah posle 4 posle podne. A za sve potencialne uvoznike ili auta ili motora iz SLO, još jedna mala informacija Da EURO 3 je uslov ,da se može vozilo iz vani registrirati kod vas u Srbiji Vezano za taj BMW: Papiri su svi legalni - znači auto stoji na prvog vlasnika, to je Damjan Gajser, poznati slovenski (bivši) fudbalski reprezentativac. On ga je kupio novog kod svog tasta, - tada u 11 mjesecu 1998-me. Pošto mu je tast vlasnik auto kuče "BMW Meško" u MS, tamo su ga servisirali i održavali. Auto je registriran još do 11/2012. Prijava-odjava: Ako se odlučiš za kupovinu, jednostavno se ide kod nas do jednog biroa, gde se avto odjavi od sadašnjeg vlasnika i prijavi na novog. Sam ugovor ne košta ništa, al treba onda nove izvozne tablice ( 18,00€) + nova saobračajna (18,00€) + osiguranje ( koje zavisi od kubikaže vozila i vremena osiguranja - max 30 dana ) Znači izvozni papiri sa tablicama do mjesec dana, te kod nas izađu negde oko 100€. A Ti kao kupac treba da imaš ili pasoš ili neki lični dokument zbod identifikacije. I to ti je to, sjedneš u auto, natankaš i vozi Miško jel Pozdrav iz dežele Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxster 712 Napisano Decembar 28, 2011 Svrati ponekad, 400 postova Lokacija: Ptuj - Slovenija Motocikl: Moto Guzzi Norge 1200 GT 8V, V 65 Florida, Malaguti Madison 3 250 ie Carbon Black Edition Prijavi odgovor kao problematičan Auto je prodan. Zahvaljujem svim zainteresiranim i na pitanjima. Verujem, da če biti još takvih i onakvih ponuda, pa ču ih ako se slažete naravno, sa velikim veseljem podeliti sa Vama i staviti na taj forum. Da i još jedan info za kraj - BMW je prodan jednom Romu u Sloveniji za 1.600 €. Pozdrav iz dežele Admin, zbog mene može ovo lock. Hvala 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...