sasa ns 1 3067 Napisano Decembar 26, 2011 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan kupujem krovni nosac za lancia dedra,sw,1.6,16v,1999 godiste Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Decembar 26, 2011 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Eto baš jutros nađoh ovo u junk mailu. Možda ti bude od koristi http://www.krovnikoferi.rs/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1881 Napisano Decembar 26, 2011 Drug član, 2868 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Gumatic ugao temerinske i bele njive Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Decembar 30, 2011 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan hvala na savetima ali tesko da cu ga naci ,jer za vecinu lanci nema nosaca,osim fabrickih jer im se valjda ne isplati da ih prave jer su auti jako skupi a gospodi uglavnom netrebaju nosaci ili imaju licne crnce,a ja bih savetovao svakom da negde pogleda neki lacin original nosac pa nek javi da li je nekad video tako lep deo za auto,i nek razmisli da li le lancia najskupli i najbolji i najlepsi auto u svojim klasama ili je to naprimer mercedes gde u zadnjih 20 godina 60% prihoda kompaniji donosi sprinter koji nosi gajbice,a proizvode od fenova do kamiona Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4783 Napisano Decembar 30, 2011 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj na www.thule.com Imas izbor po tipu automobila i ako postoji za tvoj auto, narucuje se kod nas. Zastupnik je u Subotici, ali svaka malo bolja prodavnica auto delova je distributer. Ja sam kupovao za Pajero, Freelander, Rav4. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...