Darko SB 384 Napisano Decembar 25, 2011 You tube / Drandigo .., 619 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha Fz6S Prijavi odgovor kao problematičan Evo da vam predstavim mog kineza, u pitanju je Sprint Eagle 2009 god sluzi me odlicno, ali posto sam resio da polozim za A (uplatio sam polaganje verovatno sredinom januara izlazim) najverovatnije ide na oglas tamo pocetkom sezone............ Od opreme imam alarm, biper migavca, naraku vario, bulet sport auspuh i preradjeno kvacilo max brzina po gps-u 70km po tabli 75km Evo jednog videa dok je jos uvek bio fabricki.......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko SB 384 Napisano Februar 2, 2012 You tube / Drandigo .., 619 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha Fz6S Prijavi odgovor kao problematičan Skut je prodat............ Sluzio me je vise nego odlicno, svakome bih ga preporucio kao najjaceg i najkvalitetnijeg kineza od 49ccm........................... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale125 680 Napisano Februar 2, 2012 Svrati ponekad, 363 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero XL1000V '09 Prijavi odgovor kao problematičan Super je (bio), po meni najlepsi model svih kineza od 50cc. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...