ZeljaYZF 180 Napisano Decembar 24, 2011 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno ocuvani, unutrasnji fi 40mm. 100e Beograd 065/3-222-066 Vanja Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano Decembar 24, 2011 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Kupljeno . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Decembar 24, 2011 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan najbrza kupovina do sada Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano Decembar 24, 2011 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Hmmmm, kako li će ovo da se čuje na XT-u. Da ne bude preglasno. Meni je dovoljan jedan, ako hoće neko drugi neka se javi, ako ne uzeću oba. Koja je dužina i jesu li ovo slike trenutnog stanja izduva? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Decembar 24, 2011 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Jesi uzeo oba? Ja bi jedan, ako valja na XT? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano Decembar 24, 2011 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Goshke druže, podelićemo po jedan, nadam se da valja, prečnik unutrašnje cevi je OK, samo da nije prekratak jel bi bio mnogo glasan. I da je stanje dobro kao na slici ili makar slično. Ne znam od kada su ove slike. Zvao sam Vanju na mob. ali se ne javlja. ZeljaYZF javi dužinu i trenutno stanje ili pošalji slike trenutnog stanja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 885 Napisano Decembar 24, 2011 MK Obrenovac, 574 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan drugari samo da vas razocaram da sam ja se cuo sa Zeljom dva minuta posle postavljanja oglasa i kupio oba ! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Decembar 24, 2011 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan E jbg... Ovo je bilo bas jeftino! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano Decembar 24, 2011 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Nema veze, u zdravlju da ih izarčiš . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Decembar 24, 2011 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan šah-mat hohoho E nek te služe sa srećom... nasmeja me posteno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 885 Napisano Decembar 24, 2011 MK Obrenovac, 574 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala kolege bajkeri. Cim ih namontiram na motor kacim slike i video sa zvukom ! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano Februar 6, 2012 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala kolege bajkeri. Cim ih namontiram na motor kacim slike i video sa zvukom ! Opa bato! Pa ko se to nama ponovio ... bice te lepo čuti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Februar 6, 2012 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Hvala kolege bajkeri. Cim ih namontiram na motor kacim slike i video sa zvukom ! Na stroma ih montiras ili na neki drugi motor? Aj okaci zvuk molim te ako te ne mrzi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 885 Napisano Februar 6, 2012 MK Obrenovac, 574 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Probao sam da ih namontiram na Stroma 1000 ,ali su bili previse mali i preglasni, pa sam ih dao drugaru koji ih montira na Hondu NTV 650, kod njega se vec dosta bolje cuje! Imam negde na telefonu i snimak kako su se culi pa ako nadjem snimak okacicu ga! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...