Darkes 0 Napisano Septembar 16, 2007 U prolazu, 42 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan Riknula mi svecica i morao sam da skidam pa mi je uz nevidjen maler ispao rezervoar na beton i ulubio se sa gornje strane.Doslo mi da sednem i placem.Zanima me jel to moze da se sredi i naravno zamaze ili mora da se farba ceo rezervoar.Nije se duboko ulubio,a precnik je oko 10 cm.Ako je neko imao nezeljena iskustva sa tim neka mi prenese.Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
parezan 0 Napisano Septembar 16, 2007 U prolazu, 38 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan mislim da kod takvih stvari nema mazanja... ako ti se skinula farba ili ispucala, farba se ceo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkes 0 Napisano Septembar 16, 2007 U prolazu, 42 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan OK!A ulubljenje, jel to moze da se ispegla ili kako vec se radi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Septembar 16, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi od ostecenja, mislim da tvoje moze da se pregituje i ofarba samo gornji sloj, jos ako je oivicen trakicom ili nekom drugom bojom, divota Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan82 1 Napisano Septembar 16, 2007 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan zavisi kakvo je ulubljenje mozda moze da se naduva i da se sve vrati na svoje mesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Septembar 16, 2007 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ČUO (ne proverio ) da se naduvava ali i da seljaci po Vojvodini u rezervoar stave žito pa ga napune vodom. Posle par dana pšenica nabubri koliko može i ''naduva rezervoar'' tj. vrati ga u prvobitno stanje... Ne garantujem, čuo sam, uveravali me ali ja ne uveravam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanzKS 1 Napisano Septembar 17, 2007 U prolazu, 67 postova Lokacija: Krusevac Prijavi odgovor kao problematičan Moze sve se radi meni je bio rezervoar ulubljen i na vakum su ga uradili nije se moglo primetiti nista ko da je iz fabrike izasao ;D a za farbanje nema mazanja moraces ceo da ofarbas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Septembar 17, 2007 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Farbanje ti je tehnika,zavisi koja je boja, ali moze da se uradi i sama fleka zavisi kakvog imas majstora i koliko ima vremena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Septembar 17, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ČUO (ne proverio ) da se naduvava ali i da seljaci po Vojvodini u rezervoar stave žito pa ga napune vodom. Posle par dana pšenica nabubri koliko može i ''naduva rezervoar'' tj. vrati ga u prvobitno stanje... Ne garantujem, čuo sam, uveravali me ali ja ne uveravam. U " B" fazi ide vadjenje tog zita. Ako ima falc oko cepa, a ima, nece ga nikada izvaditi. Ta tehnika se radila izmedju dva rata. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Septembar 17, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Bilo negde na forumu skoro, ugrejati pa ohladiti, ulubljenje samo izadje napolje. Okacen cak i film. Potrazi malo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Septembar 24, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Do koje temperature grejati, koliko dugo i na koliko hladiti. Farbach, zato ima fiberku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Beli Napisano Septembar 24, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ja kad sam udario rezervoar,uradio mi neki majstor iz SM,mislim da se zove Marko ili Murko,nisam siguran,niko u Srbiji to ne uradi bolje,on je pravi umetnik,jedino sto ugnjavi s pricom kako ne voli zene,i da je bolje biti gej! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Septembar 24, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Stepen Igorovog (Beli) bezobrazluka je obrnuto proporcionalan stepenu ostecenja njegovog motora. Sada dok je motor citav i misli da nikada vise nece pasti kurci se, a cim ga oguli dopuzace do radionice i unjkavim glasom reci:" Komso, ajd' ako imas vremena pogledaj, nesto sam ga malo udario." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Beli Napisano Septembar 24, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Stepen Igorovog (Beli) bezobrazluka je obrnuto proporcionalan stepenu ostecenja njegovog motora. Sada dok je motor citav i misli da nikada vise nece pasti kurci se, a cim ga oguli dopuzace do radionice i unjkavim glasom reci:" Komso, ajd' ako imas vremena pogledaj, nesto sam ga malo udario." a to si ti komsija,joj izvini,nisam znao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Septembar 24, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Do koje temperature grejati, koliko dugo i na koliko hladiti. Farbach, zato ima fiberku http://www.polovniautomobili.com/blog/uradi-sam-ispravljanje-ulubljenja-na-karoseriji.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Septembar 24, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Hvala najlepse, pa ce da probamo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...