dzony_1100 427 Napisano Decembar 22, 2011 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Cena 550e za komplet masinu ... Br. 061 266 9205 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 173 Napisano Decembar 22, 2011 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan kakvo je stanje masine? sta sve ide uz nju? karburatori? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzony_1100 427 Napisano Decembar 22, 2011 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam brate,masina je od mog drugara. On prodaje masinu,oglas sam mu ja postavio jer on nema net! Pozovi ga slobodno u bilo koje doba,za sve sto te zanima. Mislim da ne ide karburator al najbolje vidi sa njim. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...