fanky 1011 Napisano Decembar 22, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, i kao sto rekoh kupio bih kacigu do nekih 100-tinak evra, najbitnije mi je da je flip up zbog u vecini slucajeva voznji po gradu a lepo bi bilo i da ima vizir za sunce, velicina bi trebalo da je M ali opet to je stvar proizvodjaca, tako da gospodo moja ako neko ima na prodaju nek javlja, nema zurbe idemo laganica, ionako ce buduca primopredaja da se vrsi nakon nove godine HVALA i Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vvdaniel 95 Napisano Decembar 22, 2011 Svrati ponekad, 393 postova Lokacija: Budisava Motocikl: BMW F650 ST Prijavi odgovor kao problematičan AGV LONGWAY L velicine, ocuvana, vizir bi trebalo mozda zmeniti, nema suncani vizir, cena recimo 60 evrica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja Sabac 148 Napisano Decembar 22, 2011 U prolazu, 68 postova Lokacija: SABAC Motocikl: Cagiva Raptor 125 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ti ova(link) resava posao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Decembar 22, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ma znam tu sam juce gledao na netu ali nikada nisam narucivao preko louis-a, plasim se da mi slucajno ne odgovara pa sta onda, a ovako bar imam priliku da probam, ali mi se jako dopada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Decembar 22, 2011 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda nesto ovako: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/74221-kaciga-held-concor-i-cizme-held-highlander/page__p__1209005#entry1209005 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...