stivog 75 Napisano Decembar 21, 2011 U prolazu, 88 postova Lokacija: jug Motocikl: TA 94 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem ili menjam za manju kacigu MTR kao nova, sa zaštitnom vrećicom, vizir bez i najmanje ogrebotine zakopčavanje bez greške, kupljena u Luisu, veličina XXL za obim glave 62-63 cm. Meni treba L ili bar XL. Takođe, prodajem ili menjam pantalone marke Motobike, bez ikakvih oštećenja, protektori na kolenima, gumirane u sedalnom delu, na nogavicama rajsfešlus i čičak traka... Veličina je XL ali su meni velike, inače visok sam 185 i težak 95 kilograma tako da bi odgovarale malo većoj muškarčini Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NicolaS 665 Napisano Decembar 21, 2011 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Beograd, Banjica Motocikl: BMW R1200GS / Yamaha FZS 1000 / Yamaha TDM900 / Yamaha XTZ 750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan napisi cene druze. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stivog 75 Napisano Decembar 22, 2011 U prolazu, 88 postova Lokacija: jug Motocikl: TA 94 Prijavi odgovor kao problematičan Brate ne znam, ja bih najradije da menjam jer mi treba i jedno i drugo a ovo mi je veliko. Ajde npr. po 40 evra ili neki predlog na PP. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1185 Napisano Decembar 22, 2011 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Imas PP. Pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stivog 75 Napisano Decembar 25, 2011 U prolazu, 88 postova Lokacija: jug Motocikl: TA 94 Prijavi odgovor kao problematičan Otišlo !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...