seba011 1622 Napisano Januar 3, 2012 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Crash barove pravim skoro za sve tipove motora ,tako da pravim i za tvoj model motora Mozes da mi posaljes na mail neke slike ako si skinuo sa neta ili da napravimo po nekoj tvojoj zelji ili zahtevu . Cena je oko 6000 din. Pozdrav Seba. Radite li crash bar za DragStar 650 i kolika je cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Januar 3, 2012 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Sve preporuke za Sebu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4197 Napisano Januar 3, 2012 Ne silazi, 6563 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Sve preporuke za Sebu Čik nek neko razlikuje koja polvina je Sebina a koja BMW-ova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Januar 3, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan LeFa je od domaći nEmaC! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Januar 3, 2012 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Vlado Pozdrav. Sve preporuke za Sebu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Januar 3, 2012 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Vlado . Veliki pozdrav. Sve preporuke za Sebu Čik nek neko razlikuje koja polvina je Sebina a koja BMW-ova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Januar 6, 2012 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Novi radovi.Suzuki intruder ,Yamaha tdm 4tx Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Januar 6, 2012 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Imam kawasaki gpz 500s 1988god,da li za njega mogu da se urade crash barovi? Uradio bi te crash bar sa strane tako da na njega mogu da zakacim i kofer kad mi zatreba- Jel imam realne zelje ili puste snove??? Hvala najlepse Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Januar 7, 2012 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Naravno . Sve moze da se napravi. Smislicemo neku ideju i pravimo .Ok ? Imam kawasaki gpz 500s 1988god,da li za njega mogu da se urade crash barovi? Uradio bi te crash bar sa strane tako da na njega mogu da zakacim i kofer kad mi zatreba- Jel imam realne zelje ili puste snove??? Hvala najlepse Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Januar 9, 2012 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan ekstra dogovoreno ,cim se malo vreme sredi eto me Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robert M. 53 Napisano Januar 9, 2012 U prolazu, 59 postova Lokacija: Mužlja, Zrenjanin, Vojvodina, Srbija Motocikl: YAMAHA XJ900 iz 1983. Prijavi odgovor kao problematičan Pa onda okačite fotku da vidimo šta ste osmislili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Januar 9, 2012 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Dogovoreno. Pa onda okačite fotku da vidimo šta ste osmislili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitos 63 Napisano Januar 13, 2012 U prolazu, 48 postova Prijavi odgovor kao problematičan Iskren da budem prilicno mi se svidjaju radovi bar po slikama gledano.Medjutim interesuje me jako a to je :koja je debljina zida cevi za rolbalove a koju debljiu zida cevi koristis za nosace kofera?? hvala unapred na odgovoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Januar 13, 2012 (promenjeno) Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Debljina cevi je po standardu givi-ja i ostalih proizvodjaca.spoljnog precnika 22 i 25 mm sa debljinom zida, 1,5 do 1,7mm. Jacina barova je u savijanju krivina bez nabora, jer su nabori kriticna mesta,takodje veca duzina cevi je bez nastavljana odnosno savijanje se vrsi trnskom savijacicom u potezu bez zagrejavanja matrijala. Dalje ,spajanje cevi radim tig aparatom prohromskim varovima koji su cistiji i samim tim i naj jaci koji postoje. Ako imas jos pitanja ,rado cu ti odgovoriti . Pozdrav Seba. Iskren da budem prilicno mi se svidjaju radovi bar po slikama gledano.Medjutim interesuje me jako a to je :koja je debljina zida cevi za rolbalove a koju debljiu zida cevi koristis za nosace kofera?? hvala unapred na odgovoru Promenio Januar 13, 2012 član seba011 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Januar 13, 2012 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan koliko vremena i novca je izrada centralog stendera za Freewind? moze i na PM, pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Januar 14, 2012 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Evo da i ja kazem koju...porucio sam univerzalni mini stender 17.maja, danas je stigao i naravno pogresan. Salim se naravno, stigao stender, isprobao ga i mogu Vam reci da ovo svaki bajker treba da ima! Ranije sam nosio letvicu u koferu ili ga setao po putu dok podmazujem lanac sada je vec druga prica. Malih dimenzija, extra jak i veoma praktican. Sebo svaka cast, dodjes mi samo 100e za reklamu, cisto da pokrijem troskove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Januar 14, 2012 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Dogovoreno Evo da i ja kazem koju...porucio sam univerzalni mini stender 17.maja, danas je stigao i naravno pogresan. Salim se naravno, stigao stender, isprobao ga i mogu Vam reci da ovo svaki bajker treba da ima! Ranije sam nosio letvicu u koferu ili ga setao po putu dok podmazujem lanac sada je vec druga prica. Malih dimenzija, extra jak i veoma praktican. Sebo svaka cast, dodjes mi samo 100e za reklamu, cisto da pokrijem troskove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Troublemaker 103 Napisano Januar 15, 2012 Svrati ponekad, 287 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kawasaki ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me nosac kofera za Kawasaki ER-5 (ne bocnih) ali u sustini na nosacu nije planiran kofer,ne treba klasicna ploca za vezivanje, nego neka repna torba.Koliko se uopste krece cena tih stvari? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Januar 15, 2012 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Nesto bi smislili za tvoj model slicno sam radio na zzr-u, mozes da vidis sliku u mojim radovima. Cena bi bila od 40 - 50. Pozdrav Seba.Cena Interesuje me nosac kofera za Kawasaki ER-5 (ne bocnih) ali u sustini na nosacu nije planiran kofer,ne treba klasicna ploca za vezivanje, nego neka repna torba.Koliko se uopste krece cena tih stvari? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Februar 3, 2012 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan 2000 -ti posetilac ove teme ,dobice popust od 30% . Pozdrav Seba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4197 Napisano Februar 3, 2012 Ne silazi, 6563 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan 2000 -ti posetilac ove teme ,dobice popust od 30% . Pozdrav Seba. Zavario si brojčanik, sad sam pokušo, ne broji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Februar 3, 2012 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Nije do mene vec do snega. 2000 -ti posetilac ove teme ,dobice popust od 30% . Pozdrav Seba. Zavario si brojčanik, sad sam pokušo, ne broji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Februar 3, 2012 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Ajde ovako.. Ko prvi pozove na tel ,dobija popust, posto je brojcanik vec presao cifru od 2000. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4197 Napisano Februar 3, 2012 Ne silazi, 6563 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Ajde ovako.. Ko prvi pozove na tel ,dobija popust, posto je brojcanik vec presao cifru od 2000. Pa zauzeto ti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krema 207 Napisano Februar 3, 2012 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Novi Bgd Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa zauzeto ti. Izgleda da su maznuli opet kablove od telefonskih linija. Samo da nadjem broj,sad cu i ja da zakrcim liniju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...