seba011 1622 Napisano Avgust 31, 2012 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Sebo, Kad smo već kod "štendera" dali ih radiš za zadnju viljušku "Transalpa" ? Može sličica, a i cena je poželjna. Pozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ! Pozdrav za tebe i Mitrovicu. Nisi precizirao da li mislis na mini stender za podmazivanje lanca ili onaj koji ide ispod obe viljuske? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
garuda 0 Napisano Septembar 1, 2012 U prolazu, 12 postova Lokacija: Kosovska Mitrovica Motocikl: Honda-Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Opsssssssssssssss! Izvinjavam se na nepreciznosti i zbog malog zakasnjenja, definitivno sam mislio na stender koji ide ispod obe viljiske, odnosno koji se srafi na fabricki ostavljeno mesto za njega. Pozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1953 Napisano Septembar 1, 2012 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, hteo bih ovakav nosac za kofer. Prosli put nisam imao sliku, jel se nesto menjalo oko cene? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2600 Napisano Septembar 1, 2012 ODUSTO OD DIJETE, 2649 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Pozzz,da li za ovog mog kineza SPRINT MAXX 125 može da se napravi nosač zadnjeg kofera ,imam ploču i koliko bi to koštalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Septembar 2, 2012 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, hteo bih ovakav nosac za kofer. Prosli put nisam imao sliku, jel se nesto menjalo oko cene? Moze ,samo me podseti za cenu. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1953 Napisano Septembar 3, 2012 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Video sam danas da kolega sa foruma @Djomla ima odlican nosac dodatnog prtljaga na koferu. Mogu li i ja da dobijem isti, kada i posto je? Pozz Najbolje je da mi pustis neki crtez sa merama na mail. Inace korpica je radjena od tankozidne fi 18 cevi i kosta 2400 din. A mozes da dobijes do subote. Pozdrav. Deseta strana... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Septembar 3, 2012 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Video sam danas da kolega sa foruma @Djomla ima odlican nosac dodatnog prtljaga na koferu. Mogu li i ja da dobijem isti, kada i posto je? Pozz Najbolje je da mi pustis neki crtez sa merama na mail. Inace korpica je radjena od tankozidne fi 18 cevi i kosta 2400 din. A mozes da dobijes do subote. Pozdrav. Deseta strana... Skuplje je za 600 din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Septembar 11, 2012 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Šta se dešava sa "velikim" štenderima, jesi li nabavio opruge? Samo da te obavestim da mi opruge stizu u ovu subotu ,tako da pocinjem sledece nedelje sa proizvodnjom. ako si jos zainteresovan za stender ,zvrcni radi dogovora oko termina. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skuteras 73 Napisano Septembar 13, 2012 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Šta se dešava sa "velikim" štenderima, jesi li nabavio opruge? Samo da te obavestim da mi opruge stizu u ovu subotu ,tako da pocinjem sledece nedelje sa proizvodnjom. ako si jos zainteresovan za stender ,zvrcni radi dogovora oko termina. Pozdrav. Zainteresovan, zainteresovan samo me zanima cena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pushthetempo 6 Napisano Septembar 13, 2012 U prolazu, 13 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: SV 650N Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki sv 650 Ovako nesto mi bi sasvim odgovaralo. Mozes napraviti po sablonu ili moram dolaziti u BG? Koja je cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Septembar 13, 2012 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan i pre toga svraćam do tebe da ti malo dosađujem Evo da te obavestim da sam uveliko u pripremi za c. stendere. Od ponedeljka mozes da mi se javis u vezi dogovora. Pozdrav Seba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Septembar 13, 2012 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki sv 650 Ovako nesto mi bi sasvim odgovaralo. Mozes napraviti po sablonu ili moram dolaziti u BG? Koja je cena? Sada sam se setio da smo danas razgovarali u vezi sv. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Septembar 17, 2012 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Sebo, sta je bilo sa mini stenderima? Hoce li ih biti? Bice polovinom septembra .Izvinjavam se na neazurnosti .IMAS BESPLATAN mini stender od moje firme. Pozdrav. Hvala Sebo! Pozdrav! Od sutra mozes da dodjes i da preuzmes besplatni mini stender za podmazivamje lanca,zbog strpljenja i razumevanja koje si pokazao.Pozdrav Seba 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
korvin 42 Napisano Septembar 18, 2012 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSX 750 F, '00. Prijavi odgovor kao problematičan Sebo, sta je bilo sa mini stenderima? Hoce li ih biti? Bice polovinom septembra .Izvinjavam se na neazurnosti .IMAS BESPLATAN mini stender od moje firme. Pozdrav. Hvala Sebo! Pozdrav! Od sutra mozes da dodjes i da preuzmes besplatni mini stender za podmazivamje lanca,zbog strpljenja i razumevanja koje si pokazao.Pozdrav Seba Hvala Sebo! Zovem te pa se dogovaramo kad da dodjem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Septembar 25, 2012 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki versus: crash bars & nosaci bocnih kofera 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Septembar 26, 2012 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Opsssssssssssssss! Izvinjavam se na nepreciznosti i zbog malog zakasnjenja, definitivno sam mislio na stender koji ide ispod obe viljiske, odnosno koji se srafi na fabricki ostavljeno mesto za njega. Pozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ! Poceo sam sa proizvodnjom centralnih stendera za transalp, pa ako si zainteresovan ,pozovi u vezi dogovora oko slanja. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zogu 45 Napisano Septembar 26, 2012 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo slika mog SV-a posle sebine intervencije. Motor izgleda fenomenalno, crash-bar na srecu nisam morao da testiram. Sikacu posle i jednu sliku sa koferom, ove slike su pre nego sto mi je stigao kofer i plate, Seba je zadnji nosac jos vise picnuo/prilagodio plateu, izgleda kao fabricki. Moja makina: Crash bar: Nosac bocnih kofera i nosac plate-a za top case: Detalj migavci (trazio sam da bude kao Givi za noviji SV) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SLOBANS 183 Napisano Septembar 26, 2012 Svrati ponekad, 495 postova Motocikl: Honda Shadow 750 Spirit, Yamasaki Sky 50, TMZ 50 LS Prijavi odgovor kao problematičan Sebo, Crash bar HONDA Shadow Spirit, dvodelni, recimo ovako nesto? Imas li sablon za ovako nesto da ne moram da dolozim i gluvarim ceo dan po BGD? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Septembar 26, 2012 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Nemam mustru tako da ako se odlucis, moraces malo da setas po Bgd-u. Ako dovezes motor do 9 -10 h oko 18 h bi bilo sve uradjeno. Pozdrav .Sebo, Crash bar HONDA Shadow Spirit, dvodelni, recimo ovako nesto? Imas li sablon za ovako nesto da ne moram da dolozim i gluvarim ceo dan po BGD? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SLOBANS 183 Napisano Septembar 27, 2012 Svrati ponekad, 495 postova Motocikl: Honda Shadow 750 Spirit, Yamasaki Sky 50, TMZ 50 LS Prijavi odgovor kao problematičan Ok, onda moram tako planirati. Kazi mi, Seba, da li mozes da ih ti hromiras ili ja moram da se sam snalazim. I kolika bi bila cena, priblizno ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SLOBANS 183 Napisano Septembar 27, 2012 Svrati ponekad, 495 postova Motocikl: Honda Shadow 750 Spirit, Yamasaki Sky 50, TMZ 50 LS Prijavi odgovor kao problematičan Da, zaboravih, i deljina cevi? Moze li 35mm? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Septembar 27, 2012 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Da, zaboravih, i deljina cevi? Moze li 35mm? Najveci f je 25 mm. Pravo da ti kazem niko nije trazio taj promer cevi a i nisam video crash bars sa tim precnikom. Sto se tice hromiranja jos nemam nekoga ko bi ti to odradio. . Svi rade neke velike serije i samaraju sa cenama. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
korvin 42 Napisano Septembar 27, 2012 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSX 750 F, '00. Prijavi odgovor kao problematičan Sebo, sta je bilo sa mini stenderima? Hoce li ih biti? Bice polovinom septembra .Izvinjavam se na neazurnosti .IMAS BESPLATAN mini stender od moje firme. Pozdrav. Hvala Sebo! Pozdrav! Od sutra mozes da dodjes i da preuzmes besplatni mini stender za podmazivamje lanca,zbog strpljenja i razumevanja koje si pokazao.Pozdrav Seba Hvala Sebo! Zovem te pa se dogovaramo kad da dodjem... Evo, samo da javim da je Seba ispunio obećanje i poklonio mi mini štender za podmazivanje lanca, i još plus se iscimao da ga prilagodi za moj motor... pre 3 dana sam bio kod njega, upoznao ga, super čovek, ljubazan, prijatan... Sebo, hvala još jednom na ovom gestu!! Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Septembar 27, 2012 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Nema na cemu.Hvala tebi na komplimentima. Pozdrav . Sebo, sta je bilo sa mini stenderima? Hoce li ih biti? Bice polovinom septembra .Izvinjavam se na neazurnosti .IMAS BESPLATAN mini stender od moje firme. Pozdrav. Hvala Sebo! Pozdrav! Od sutra mozes da dodjes i da preuzmes besplatni mini stender za podmazivamje lanca,zbog strpljenja i razumevanja koje si pokazao.Pozdrav Seba Hvala Sebo! Zovem te pa se dogovaramo kad da dodjem... Evo, samo da javim da je Seba ispunio obećanje i poklonio mi mini štender za podmazivanje lanca, i još plus se iscimao da ga prilagodi za moj motor... pre 3 dana sam bio kod njega, upoznao ga, super čovek, ljubazan, prijatan... Sebo, hvala još jednom na ovom gestu!! Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipkid 41 Napisano Septembar 28, 2012 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Ténéré XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, Koliko ce me kostati zadovoljstvo crash barova na super štenari? I gde moram da dodjem za ugradnju? Informativno me zanima i cena nosaca bocnih kofera! Moze pp Dobar majstor, daleko se cuje! Pozz Filip Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...