seba011 1654 Napisano Novembar 10, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Pocetkom decembra, treba covek da mi dotera varadera i ostavi na 2 dana da skinem mere. Javljam o ishodu. Pozdrav. A centralni stenderi? Varadero??? Cekam te od letos Kada pocinje produkcija! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4372 Napisano Novembar 10, 2013 motoras, 2501 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Bočni nosači za krauser kofere za bmw boxera,koja bi bila cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mad_max0204 100 Napisano Novembar 10, 2013 Svrati ponekad, 419 postova Lokacija: San Jose, CA Motocikl: BMW S1000XR '16, BMW R1250GS HP ADV '19 Prijavi odgovor kao problematičan Pocetkom decembra, treba covek da mi dotera varadera i ostavi na 2 dana da skinem mere. Javljam o ishodu. Pozdrav. A centralni stenderi? Varadero??? Cekam te od letos Kada pocinje produkcija! Mogu ja i ranije da ga dovezem da uzmes mere. Cak imam i neki polovan privremen pa mogu i to da ti ostavim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1654 Napisano Novembar 11, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Ajde dogovoricemo se , mada mi motor treba kod mene sigurno na 2 dana. Pozdrav. Pocetkom decembra, treba covek da mi dotera varadera i ostavi na 2 dana da skinem mere. Javljam o ishodu. Pozdrav. A centralni stenderi? Varadero??? Cekam te od letos Kada pocinje produkcija! Mogu ja i ranije da ga dovezem da uzmes mere. Cak imam i neki polovan privremen pa mogu i to da ti ostavim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dragan Marinkovic 10 Napisano Novembar 11, 2013 U prolazu, 73 postova Lokacija: Banja Luka, BiH Motocikl: RD04 (92) i RD07A (98), Varadero (05), AT Adv.spots 2018 Prijavi odgovor kao problematičan Afrika RD 04 / 91 g.p. / bocni nosaci kofera - rad majstora Sebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1654 Napisano Novembar 11, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan E stvarno ga je napravio, svaka mu dala. Afrika RD 04 / 91 g.p. / bocni nosaci kofera - rad majstora Sebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1654 Napisano Novembar 12, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki vstrom nosaci al kofera i kuka za pet prikolicu po zelji i nacrtu kupca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2040 Napisano Novembar 12, 2013 Drug član, 1296 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Sebo, radis li bocne nosace za Krauser kofere, model je K1, plasticni su, mada sam na netu vidjao i metalne varijante. Nazalost nemam uzorak po kom bi se pravilo ali imam kofere, motor je Honda XL 600 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1654 Napisano Novembar 12, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Radio sam na par motora ali davno. Mislim da bi mogao po koferima da ih uradim ali prvo treba da ih vidim da bi bio siguran. Pozdrav Pozdrav Sebo, radis li bocne nosace za Krauser kofere, model je K1, plasticni su, mada sam na netu vidjao i metalne varijante. Nazalost nemam uzorak po kom bi se pravilo ali imam kofere, motor je Honda XL 600 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2040 Napisano Novembar 12, 2013 Drug član, 1296 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan OK hvala, koja je orijentaciona cena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1654 Napisano Novembar 13, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Poslato na pp. Pozdrav. OK hvala, koja je orijentaciona cena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1654 Napisano Novembar 14, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki kle 500 nosac top case i bocni nosaci kofera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1654 Napisano Novembar 15, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan kle 500 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 863 Napisano Novembar 15, 2013 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Eh daste bar napravili centralne nogare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1654 Napisano Novembar 15, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Eh daste bar napravili centralne nogare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1654 Napisano Novembar 17, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha fj 1200 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANUBIS S. 24 Napisano Novembar 17, 2013 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: beograd Motocikl: yamaha FJ1200 Prijavi odgovor kao problematičan HVALA SEBA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1654 Napisano Novembar 17, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Takodje.Pozdrav. HVALA SEBA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goranbj 33 Napisano Novembar 19, 2013 U prolazu, 45 postova Lokacija: Bački Jarak Motocikl: BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za majstora Sebu. Moje pitanje: radite li zadnji prtljaznik na koji bi se mogla montirati ploca od nekog kofera, A kada se skine ostane samo gepek, i kolika bi bila okvirna cena. U pitanju je Suzuki bandit 1200 s 2001 god.Pozdrav i hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1654 Napisano Novembar 19, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Mislis ostaje kako si ti nazvao prtljaznik ?Kada se napravi nosac kofera ,ploca kofera se montira na nosac a na plocu ide kofer koji se skida Izvini nisam najbolje razumeo posto pominjes prtljaznik i gepek.Slobodno nazovi da mi objasnis. Pozdrav.. Pozdrav za majstora Sebu. Moje pitanje: radite li zadnji prtljaznik na koji bi se mogla montirati ploca od nekog kofera, A kada se skine ostane samo gepek, i kolika bi bila okvirna cena. U pitanju je Suzuki bandit 1200 s 2001 god.Pozdrav i hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1654 Napisano Novembar 20, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Priprema Afrike za Mongoliju 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1654 Napisano Novembar 21, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Transalp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tdm93 0 Napisano Novembar 23, 2013 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kolko kosta centralni stender za varadera xl 1000 sd01.pozdrab Sent from my ZTE Blade G using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1654 Napisano Novembar 23, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Nisam jos radio za taj model, probacu da ga napravim pocetkom januara. Pozdrav. Kolko kosta centralni stender za varadera xl 1000 sd01.pozdrab Sent from my ZTE Blade G using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 853 Napisano Novembar 23, 2013 Drug član, 879 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki bandit Sebo pozdrav, zanima me ovakav nosac samo za Bandita 600. Pod pretpostavkom da je ovaj bocni deo, predvidjen za laksu montazu bocnih(platnenih) torbi... Da li si radio i koja bi bila cena, moze odgovor na pp Pisem naravno, kao zadovoljna musterija radili smo ovog leta bocne nosace na Diverson-u 900. Vuk-Obrenovac Nesto sam promasio u quote-u, da probam ovako http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/75499-crash-bars-servis-seba/page__view__findpost__p__1475441 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...