seba011 1622 Napisano Jul 12, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Ponedeljak u 09h. Da li ti odgovara? Bolje me nazovi u vezi dogovora. Pozdrav. Sebo, stigle bisage, a i zavrsio sam sa krajnicima. Kao mogu da dodjem za nosace bisaga? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Jul 14, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki er 5 top case Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Jul 15, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Dukati monster Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Jul 16, 2013 (promenjeno) Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Postovanje,zeleo bi da stavim topcase na yamahu thundercat,yzf 600r,zanima me moze li umesto ovih rucki da se namontira nosac? Ako moze da li bi bilo izvodljivo uraditi i poslati za Bg? Evo slike gde bi umesto ovih rucki postavio nosac za Givi 36l.. Sad videh da si iz bg,imas li meru tcat ili bi morao na merenje da dodjem? Baci mi i okvirnu cenu na PM,Tnx.. Promenio Jul 16, 2013 član Spajk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Jul 16, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Moze . Mustru nemam posto se razlikuju ploce kofera od proizvodjaca pa do litraze. Dodjes oko 09 h i do 20 h sve gotovo.Pozdrav. www.crashbars.rs Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Jul 16, 2013 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Ok,primio sam PM,samo da se organizujem sa vremenom i da ti doteram motor,plocu i kofer..najavicu se dan ranije na telefon...pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Jul 18, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Dogovoreno. Pozdrav Ok,primio sam PM,samo da se organizujem sa vremenom i da ti doteram motor,plocu i kofer..najavicu se dan ranije na telefon...pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano Jul 18, 2013 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan pozz druze.video sam da si pravio drzace za bisage-u pitanju je Fazer FZS 1000 iz 2001.god.(radio si na jednoj bele boje)ali mene interesuje imas li drzace bocnih kofera ,Givi kacenje, koji se montiraju kao i ovi-znaci na vec postojeci nosac kofera i koliko ih cenis? montaza je moja. a da,vremenski period izrade(ako ih nemas na stanju)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Jul 19, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Nemam na lageru a vreme izrade je jedan dan i moram da radim po koferu. Cena 60 eura +bravice za kofere koje imas da kupis u Moto Land-u.Pozdrav. pozz druze.video sam da si pravio drzace za bisage-u pitanju je Fazer FZS 1000 iz 2001.god.(radio si na jednoj bele boje)ali mene interesuje imas li drzace bocnih kofera ,Givi kacenje, koji se montiraju kao i ovi-znaci na vec postojeci nosac kofera i koliko ih cenis? montaza je moja. a da,vremenski period izrade(ako ih nemas na stanju)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Jul 21, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Super Tenera jumbo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Jul 23, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki kle 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Jul 24, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Bmw k 1200 r nosac torbe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Jul 25, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Nosac vizira Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Jul 25, 2013 Ne silazi, 6286 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ovo rešenje za dukca mi se vrlo sviđa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikkos 2 Napisano Jul 25, 2013 U prolazu, 7 postova Motocikl: Hyosung GV250 Prijavi odgovor kao problematičan Sebo, jel to taj crash bar na hyosung-u? Ako imas moj broj daj ga vlasniku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Jul 25, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Pozovi me na mob. Pozdrav. Sebo, jel to taj crash bar na hyosung-u? Ako imas moj broj daj ga vlasniku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Jul 25, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Ovo rešenje za dukca mi se vrlo sviđa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Jul 28, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan cagiva crash bars Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 466 Napisano Jul 28, 2013 Svrati ponekad, 342 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Sebo.Da li bi uradio centralnu nogaru za Varadera koliko bi kostala i da li imas modlu ili moram dolaziti?Meni si vec radio barove na BMW - u ako se secas sto nije hteo da radi na jedan klip . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Jul 29, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Secam se. Tek na jesen pocinjem sa stenderima ,tako da nista do tada. Pozdrav Pozdrav Sebo.Da li bi uradio centralnu nogaru za Varadera koliko bi kostala i da li imas modlu ili moram dolaziti?Meni si vec radio barove na BMW - u ako se secas sto nije hteo da radi na jedan klip . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 466 Napisano Jul 29, 2013 Svrati ponekad, 342 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ok.Sacekacemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Jul 30, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Afrika rd 04 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Jul 30, 2013 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Mogu li bocne plastike da se skidaju bez da se skidaju ovi nosaci (ima li dovoljno lutfa)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ledu77 46 Napisano Jul 31, 2013 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Africa RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Afrika rd 04 Svaka čast !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ledu77 46 Napisano Jul 31, 2013 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Africa RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Mogu li bocne plastike da se skidaju bez da se skidaju ovi nosaci (ima li dovoljno lutfa)? Meni po slikama izgleda da može !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...