Grnca 1330 Napisano Decembar 20, 2011 Vinyl rider, 824 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Kupio bih izduvne grane za Hondu Dominatora , potrebna mi je leva grana . Ako neko ima zajedno sa izduvnim loncem razmotrio bi i tu kombinaciju. Ponude moze ovde na forumu ili na PM kao i korisne adrese. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1330 Napisano Decembar 30, 2011 Vinyl rider, 824 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Niko ništa ? Makar neka kombinacija ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Januar 3, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan ima,50 evra obe... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1330 Napisano Januar 3, 2012 Vinyl rider, 824 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan PICTURE PLEASE PLEASE PLEASE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Januar 3, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan sta ce ti slike,cevi ko cevi brate mili,znas kako izgledaju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1330 Napisano Januar 3, 2012 Vinyl rider, 824 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Ma bre jesu li one sjajne ili neke rdjave i uboge. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Januar 4, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan ma jok,normalne cevi sa dominatora,cimni me najbolje 0616701577 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Januar 4, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan imam kupca za cevi,reci mi dal ces uzimati posto sam tebi prvom rekao, ili da prodam coveku??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1330 Napisano Januar 5, 2012 Vinyl rider, 824 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan E izvini što se nisam javljao ranije, dosta kasno došao sa posla a evo sad stigao iz urgentnog. Ako su klasik cevi onda neću, takve imam i ja , jedna je maaalko kriva i tu i ulubljena pa sam hteo to da zamenim sa onim hromiranim cevima. Prijateljski pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Januar 5, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan cekaj cekaj,"klasik" ti si rekao da ti za dominatora trebaju,znaci original ili "klasik,standardne,nisi pominjao nesto vanserijski,nerazumem al jbg,nista pajto pozdrav odose one ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1330 Napisano Januar 5, 2012 Vinyl rider, 824 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Ma nije ni bitno sad, nego vidjam svaki drugi dominator ima te niklovane lepe cevi pa reko valjda ima dva tipa , možda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Januar 7, 2012 Drug član, 1486 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Idi kod nekog bravara, koji savijaju i rade sa prohromskim cevima, i po originalu napravi za sebe te sjajne. Mislim da takvih majstora ima i ovde, na forumu. I kostace te isto, ili manje. Pisem ovo bez volje da nekome "ubijem" eventualnu prodaju. POZZZ!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...