ronny 56 Napisano Decembar 20, 2011 U prolazu, 84 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo pošto sam novi na forumu te se ne snalazim najbolje molio bi pomoč.inače sam iz okolice zagreba u hr. vozim motore dugo godina a trenutno imam yamahu r1 2003 i maxiskuter yamaha versity 300.u zadnje vrijeme sam malo više na skuteru nego na motoru zbog prometne od prije 2 godine pa sam primjetio vaše msc majice sa ovim ljepim logom skutera.ovim putem molim ako netko ima za prodati takvu majicu u crvenoj ili crnoj boji da me kontaktira na pm i naravno da mi ju pošalje paketom u hr.netražim besplatno,platio bi ju kolika je cijena i naravno da je majica nova. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NicolaS 665 Napisano Decembar 20, 2011 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Beograd, Banjica Motocikl: BMW R1200GS / Yamaha FZS 1000 / Yamaha TDM900 / Yamaha XTZ 750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan ja mislim da majce jos nisu u prodaji, da ih nema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 6047 Napisano Decembar 20, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6124 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za koleZu skuteraša iz Hrvatske! Vrlo uskoro a kad to kažem mislim u narednih par dana će biti vrlo izvesna situacija po pitanju majica Maxi Scooter Cluba i njihovog poručivanja. Ja preuzimam na sebe da ti dostavim majicu bilo nekom brzom poštom, bilo preko Tomislava iz Osijeka (OS nexus na motori.hr) Molim samo strpljenja, nadam se maximalno do kraja godine jer slede prijatna iznenađenja za ljubitelje maxiskutera u okviru BJBikersa. MAXI pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ronny 56 Napisano Decembar 20, 2011 U prolazu, 84 postova Prijavi odgovor kao problematičan onda moram još čekat.vidio sam da je to bilo u nekakvoj realizaciji na nekoj temi al sam se izgubio.valjda če se znati za to :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 6047 Napisano Decembar 20, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6124 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Veruj mi na reč - vrlo uskoro sledi realizacija. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Decembar 20, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao na forum, ronny Yamaha Versity mi je jako zanimljiv model, kad stigneš napiši kratak review ovde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ronny 56 Napisano Decembar 21, 2011 U prolazu, 84 postova Prijavi odgovor kao problematičan čekam strpljivo.... nole zmaj vidim da voziš x9 250.imao sam ga i ja ali 500ie evolution pa sam ga prodao jer je u ono vrijeme kad sam ga imao u hrvatskoj gorivo bilo jako loše kvalitete te sam stalno imao problema sa injekšnom.inače jako dobar skut.yamaha mi je inače no1 a ova versity je neobičan skuter i jako rijedak kod nas za razliku od italije i francuske gdje ih ima dosta puno.malo je samo zeznuto kod nje kaj je 300ccm zbog registracije jer je preko 250 pa ide u klasu do 500. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ronny 56 Napisano Decembar 21, 2011 U prolazu, 84 postova Prijavi odgovor kao problematičan alexanto hvala na dobrodošlici tebi i svima maxi kolegama.budemo u kontaktu preko foruma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Decembar 21, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Znam za te probleme sa gorivom, mada je u poslednje vreme bolja situacija i kod nas, može da se kupi evro bezolovni. Što se tiče mog modela, ima karburator, može da ide i na džem od kajsije Kod nas je razlika u ceni osiguranja pri registraciji (za 250cc i 300cc) tačno 30e... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1779 Napisano Decembar 22, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 1522 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Veruj mi na reč - vrlo uskoro sledi realizacija. Čakamo vođine zapovesti.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Decembar 22, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Kad je vec prilika mogu li i ja da rezervisem neku majcu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 6047 Napisano Decembar 22, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6124 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Svi će biti blagovremeno obavešteni i naravno ko želi - moći će da poruči majice, nalepnice i šta god bude bilo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Januar 8, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ako mogu malo da osvezim ovo pitanje, cisto radi informacije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ronny 56 Napisano Januar 8, 2012 U prolazu, 84 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako mogu malo da osvezim ovo pitanje, cisto radi informacije warten Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Januar 8, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde Ronny zajedno smo jaci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1779 Napisano Januar 8, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1522 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Dvoje su se tako smuvali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Januar 8, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sam, al daljina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ronny 56 Napisano Januar 8, 2012 U prolazu, 84 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ajde Ronny zajedno smo jaci slušaj novi sam na 4umu pa moram bit kuš.alexanto je nešto rekao pa se držim tog njegovog i čekam.ljeto je još daleko pa do onda i netrebam kratku majicu.spremam ove godine đir sa skuterom do srbije malo neka jezerca, do kalemegdana pa neke stare manastire bez obzira na vjeru jer su jako zanimljivi a imam i neke poznanike iz vojske u bg pa da i njih vidim.davno je to bilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Januar 8, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde Ronny zajedno smo jaci slušaj novi sam na 4umu pa moram bit kuš.alexanto je nešto rekao pa se držim tog njegovog i čekam.ljeto je još daleko pa do onda i netrebam kratku majicu.spremam ove godine đir sa skuterom do srbije malo neka jezerca, do kalemegdana pa neke stare manastire bez obzira na vjeru jer su jako zanimljivi a imam i neke poznanike iz vojske u bg pa da i njih vidim.davno je to bilo Pa pripreme traju za sledecu sezonu, jos dva-tri meseca i moze da se jase, vera nema veze da li ces da obilazis manastire i ja sam par puta ulazio u katedralu i isto tako sam se odusevljavao samoj gradjevini, bitno je kakav si u dusi, ma da si ti ziv i zdrav da dodjes i da se javis pa u obilazak a valjda cemo i te majce da dobijemo do tada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ronny 56 Napisano Januar 8, 2012 U prolazu, 84 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa nek nam se posreči Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Januar 12, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Sad mozemo opet da postavimo pitanje uredniku BJB Maxi Scooter Cluba da li se zna sta ce biti sa majcama, nalepnicama i jos jedno pitanje ovde.. MAXI pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 6047 Napisano Januar 12, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6124 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Kao što rekoh za temu o Rumuniji - čim je proradio podforum, odmah je postavljena, tako i za majice i nalepnice. Nadam se da ću do kraja dana imati konkretne informacije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NicolaS 665 Napisano Januar 15, 2012 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Beograd, Banjica Motocikl: BMW R1200GS / Yamaha FZS 1000 / Yamaha TDM900 / Yamaha XTZ 750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 6047 Napisano Januar 15, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6124 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Da si bio sinoć na druženju ne bi sad... ... Sinoć smo definisali neke dogovore vezano za majice, ostale su još male konsultacije sa komandom i u maxiskuter podforumu otvaram temu u promo materijalu Maxi Scooter Cluba a jedna od stavki će biti i majice. Nadam se već u toku sutrašnjeg dana konkretnim vestima jer je zaključak od sinoć da sa startom MAXI vožnji majice budu gotove a verujem i nalepnice za motore sa nick-om. O svemu detaljnije u temi koja predstoji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...