Miroslav91 600 Napisano Decembar 26, 2011 Zainteresovan, 394 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda Hornet 600 / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.polovniautomobili.com/oglas1356558/suzuki_gs_500f/#1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Decembar 26, 2011 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Sa moto berze http://www.moto-berza.com/moto-oglasi/suzuki-gs-500f-oglas-35659/ Isti motor je u pitanju, samo sto je na nekim slikama prednja guma dobra, a na nekim izgleda losa Ovoliko koliko vidim sa slika, farbani su mu i oklopi i masina, a zamjenjeni su mu migavci, korman i auspuh. Reklo bi se da je imao neki zesci pad. Polovnjaci koji nemaju ni jedan pad su stvarno rjetkost, tako da se sitna ostecenja i manji padovi uglavnom tolerisu, al ovaj ga je negdje zesce pljusnuo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 600 Napisano Decembar 28, 2011 Zainteresovan, 394 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda Hornet 600 / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan A ovaj? http://www.moto-berza.com/moto-oglasi/kawasaki-ninja-250r-oglas-27420/ Vidim da mu fale neke nalepnice, a i disk je promenjen, pa je malo sumnjiv. Nemoguce da se disk potrosi posle 8000km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Decembar 28, 2011 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Disk moze da se iskrivi poslje 1000-2000km, kad vozi neko ko ne zna da koci motorom. Na ovoj Ninji se isto vidi da je nesto radjeno, volan, boja.... 3-T Racing generalno prodaje dobre motore, e sad........ trebalo bi otici pa ovo pogledati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Decembar 28, 2011 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan stari je bio 35-36Kw, novi je 5 ks slabiji, koliko je to u Kw ne znam... 1000ccm i svezh pechat na dozvoli je za mene = samoubistvu, chast izuzecima (mnogo mali % ljudi) koji imaju kochnicu u glavi.. Ja znam jednog sto je isao postepeno,sa manjeg motora na veci(koji pri tom nije nesto ni jak)pa opet se skrsi ,sto bi rekli,neko moze ceo zivot da uci i nikad nece nauciti,a neko moze odma da sedne na 150 konja i dobro da vozi.. Ovaj sto se skrljo mislim da ga zovu carli,i pre gsxf je vozio gs 500.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Decembar 28, 2011 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan A ima i jos jedan sto je izjavio da je sklopio on i njegov drug mehanicar motor sa svim novim delovima,i da motor nije hteo da upali,tako da bi ja njegove savete uzeo sa rezervom,arny ga zovu,tako mi se cini .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Decembar 28, 2011 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ohooohooo, evo ga i dokoni mazohista, tebe smo cekali da nas prosvjetlis Ajde reci, sta predlazes ovome decku za prvi motor sa brzinama, zeljno iscekujemo tvoj odgovor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 600 Napisano Februar 23, 2012 Zainteresovan, 394 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda Hornet 600 / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko iskustva sa kupovinom motora iz Svajcarske? Nasao sam Hondu NSR125, 800 franaka kosta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola535 133 Napisano Februar 24, 2012 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Smederevska Palanka - Beograd(Jerkovic) Motocikl: Yamaha Virago 535-prodat; RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko iskustva sa kupovinom motora iz Svajcarske? Nasao sam Hondu NSR125, 800 franaka kosta Moj motor je uvezen iz svajcarske,ali ja sam kupio od coveka koji je uvezao,mogu da ti dam broj telefona pa da se raspitas kod njega,ako hoces saljem na pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...