draza 548 Napisano Decembar 20, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju Canon eos 550 d sa kit objektivom 18-55 is . Aparat ispucao manje od 8000 slika . Ponude ovde ili na pp jer je cena podlozna dogovoru . Tj.cene na trzistu variraju ( za nov aparat ) od najjeftinijeg 580 evra pa do preko 700 . Canon je kupljen nov u Axel photo pre godinu i nesto . 063 410 258 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4116 Napisano Decembar 20, 2011 Nemanja Stojanović, 1389 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelju, nisam došao da ti uništavam oglas, samo ja sam u aktivnoj poteri za kupovinom ovog aparata, i ono šta sam ja do sada video je sledeće: potpuno nov canon 550d sa kitom (18-55 is) sa garancijom ima za 580e, a samo telo za 510e. polovni vrede cca 400e, a taj kit objektiv 60e polovan. to što je u axelu sada 710e, jebiga. ja mogu da ti ponudim ovu cifru gore za telo, ovako javno, ako je u stanju kao što si opisao. mislim da je kolega sa faksa tražio skoro i taj kit, pitaću sutra pa eto možda uzmem i to. ako ti odgovara, ako ne, ništa, prijateljski ti želim srećnu prodaju. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Decembar 20, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Pa i ja sam lepo reko da je nov od 580 u Subotici a po BG i prodavnicama oko 700 . Oko cene se slazemo 100 % . Da ima i samo telo oko 510 e . Zato i nisam napisao cenu jer nemam pojma koliko vredi , nisam preprodavac nego mi se ukazala bolja prilika pa reko ako ima neko da hoce da kupi onda da prodam . Slobodno pitaj prijatelja i naravno prodao bi u kompletu aparat i objektiv . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Decembar 21, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Evo posle celog dana okretanja oglasa i slicnog cena aparata . Cena sa kit objektivom 460 evra . Aparat je u ekstra stanju bez i jedne ogrebotine . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Decembar 27, 2011 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan u garanciji li je? prodade li ga? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Decembar 27, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Ode danas postom . Nadam se da ce Skittles biti zadovoljan . Ostao samo objektiv !!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Almighty 445 Napisano Decembar 27, 2011 Banda Opasnih, 396 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan koliko para objektiv? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4116 Napisano Decembar 27, 2011 Nemanja Stojanović, 1389 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da Axel daje samo godinu dana garancije. Hvala Dražo, valjda će stići sutra pa javljam utiske. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Decembar 28, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Objektiv moze za 50 evra . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4116 Napisano Decembar 28, 2011 Nemanja Stojanović, 1389 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Stigao aparat, sve deluje okej ovako na prvu loptu, radi, izgleda očuvano. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Decembar 28, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ocuvan je dobro a i malo sam ga koristio . Polako dok se ne upoznate radice on savrseno . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Februar 1, 2012 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Otislo sve . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...