Jump to content

Moto Zajednica

Kupujem polovnu ili novu full face kacigu

Recommended Posts

• Zainteresovan, 824 postova

Kupujem polovnu ili novu full face kacigu, vizir da nije ostecen ako je polovna i obavezno par slika poslati na mail: nemanja-88@hotmail.com

I da moze da stane u kofer od skutera onaj najmanji a velicina X, XL, a mozda i M zavisi od marke kacige.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 159 postova
  • Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000

Prijatelju nadam se da se neces naljutiti ali izlupao si se kao Maxim po diviziji!!!

Nikada nemoj da kupujes kacigu po velicini kofera jel jebes dali moze da stane u kofer ako tebi ne moze na glavu,druga stvar X velicina ne postoji a razlika izmedju M i XL je kao nebo i zemlja! Metar u shake pa meri obim glave a na Louis sajtu imas uputstvo kako se odredjuje dimenzija kacige! Pozdrav!

Uputstvo za kupovinu kacige: http://www.louis.de/_20e44ec4d683ff75fd9446e1326d4da19d/index.php?topic=helmberater

• Podržavam 4

• Svrati ponekad, 329 postova
  • Motocikl: FZR 600

Held kaciga par puta nosena kao nova 7000din i placena postarina .... jel te zanima tako nesto Siva mat boja

• Zainteresovan, 563 postova
  • Motocikl: ktm 990

e sad...jbg neznam koja ti treba velicina moras tacno znati,sto kaze kolega metar u sake i meri vugla,ako je oko 60 cm onda je L,sad ti vidi,a ja imam kacigu polovnu marke MTR M velicine za 35 evra

• Zainteresovan, 642 postova
  • Motocikl: Honda CBR 954

Held kaciga par puta nosena kao nova 7000din i placena postarina .... jel te zanima tako nesto Siva mat boja

slika neka?

slika neka?

Proceni sam ali za te novce odlicna kaciga

post-3522-0-87679000-1324477762_thumb.jpg

post-3522-0-20267200-1324477773_thumb.jpg

post-3522-0-49556200-1324477784_thumb.jpg

post-3522-0-90943300-1324477793_thumb.jpg

slika neka?

Proceni sam ali za te novce odlicna kaciga

Velicina je L

• Zainteresovan, 824 postova

Prijatelju nadam se da se neces naljutiti ali izlupao si se kao Maxim po diviziji!!!

Nikada nemoj da kupujes kacigu po velicini kofera jel jebes dali moze da stane u kofer ako tebi ne moze na glavu,druga stvar X velicina ne postoji a razlika izmedju M i XL je kao nebo i zemlja! Metar u shake pa meri obim glave a na Louis sajtu imas uputstvo kako se odredjuje dimenzija kacige! Pozdrav!

Uputstvo za kupovinu kacige: http://www.louis.de/_20e44ec4d683ff75fd9446e1326d4da19d/index.php?topic=helmberater

Ma opusteno, malo sam se zeznuo, nisam znao koju tacno velicinu da kupim jer mi treba za suvozaca. Imam ja kacigu za mene, koju nosim za sobom ali kada vozim nekoga ne mogu nositi dve kacige pa hocu tu drugu da stavim u kofer pa sam zato napisao da moze da stane u kofer najmanji, a velicina 59-60cm tjst L.

Znaci kupujem samo polovnu kacigu (naravno vizir da nije ostecen) ili eventualno novu ako je cena do max 40E! Velicina L (59 60cm). Prednost plave kacige...

• Podržavam 1

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja