Master Z-ed 77 Napisano Decembar 17, 2011 Ko zna šta, 68 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem novu kacigu AIROH PITONE XR DYNAMIC - belo siva cena 95e., u louisu je 80e i 20% provizija = 96e.,popust 1e., proviziju kurirske službe ne računam. Veličina XL 61-62 po specifikaciji, ako usporedim sa AGV-om biće da je 59-60 veličina. Nošena sa potkapom 35km. tj do Pančeva i nazad do BG. Meni je mala poručio sam drugu. Ima sunčani vizir, mnogo bolja zvučna izolacija nego kod AGV-a. Cena je fiksna. Može da se proba na karaburmi. 063-7-119-009 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Decembar 17, 2011 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne znam za proviziju u Louisu,uvek placam cenu koja pise a covek koji mi donosi je Seluka iz Sabca...tako da... Nisam kupac ali bar da znas da mnogu preko njega narucuju... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Decembar 17, 2011 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Ispravka... Ne provizija u Louisu vec provizija na opremu iz Louisa kad mi stignme u BG,nikad dinar provizije nisam platio. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Master Z-ed 77 Napisano Decembar 17, 2011 Ko zna šta, 68 postova Prijavi odgovor kao problematičan daj broj od tog dobavljača, svejedno je meni ko dobavlja samo da ispoštuje dogovor. Ovaj dečko iz Ade je do sada sve korektno i na vreme dostavio, nikada se nije dogodilo da ne uzme robu tj da se u međuvremenu proda. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Decembar 19, 2011 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan daj broj od tog dobavljača, svejedno je meni ko dobavlja samo da ispoštuje dogovor. Ovaj dečko iz Ade je do sada sve korektno i na vreme dostavio, nikada se nije dogodilo da ne uzme robu tj da se u međuvremenu proda. taj decko iz ade je bera i ne uzima 20 nego 10 posto,stalno preko njega porucujem a kurirska uzme ni celih 250 dinara... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Master Z-ed 77 Napisano Decembar 24, 2011 Ko zna šta, 68 postova Prijavi odgovor kao problematičan prodata, moze katanac Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...