Kanarinac 334 Napisano Decembar 13, 2011 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Potrebna mi je pomoc. Pazario sam Samsung galaxy s2 i sad treba da ubacim neku navigaciju u njega. Koja je najjatcnija tj najpreciznija? druga stvar koja mi je jako bitna je da li moze da se prave rute konkretno po beogradu? Dakle ja mu kazem treba da idem na terazije, pa posle do slavije, pa u bulevar itd, a da mi on odradi rutu. Zasto mi je ovo bitno, pocinjem uskoro, ako Bog da, da radim kao kurir, a posto ne znam sve ulicice ovo ce mi dosta pomoci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Decembar 13, 2011 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan ja sam imao Igo i radilo je ok za BG, tu smo radili brdo reklama i lokala.... Sad sam stavio na fon onu Igo sa contrastovom mapom. Navodno je najtacnija za nashu zemlju. Posebno za BG sto je meni i najbitnije. Ranije verzije Igoa su htele da se zabune oko NS-a . Ima dosta ulica tamo koje su izmeshtene i jednosmerne... Mogu na pp da ti posaljem sta i kako......u vezi tog Igo-a sa Contrast mapom..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenooo 46 Napisano Decembar 13, 2011 pustolov :), 98 postova Motocikl: XT 660 R Prijavi odgovor kao problematičan stavi IGO i ne sekiraj se 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Decembar 14, 2011 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan @Gvozden Moze, posalji mi kad budes imao vremena, pa da se igram. meni je najbitniji BG, posto tu radim Ali definitivno idem na Igo varijantu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3293 Napisano Decembar 14, 2011 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Imas PP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...