draza 548 Napisano Decembar 12, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Posto nemam pojma koje je godiste postavicu slike a i raspitacu se kod vlasnika sta pise u saobracajnoj . Potrebno je: Lanc bregaste Lancanici za bregastu . Veceras ili sutra rasturam dalje da vidim da li jos nesto treba . Tj. najveci problem je u glavi motora . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Decembar 12, 2011 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ce da bude... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Decembar 12, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan MOzda je najbolje ako neko ima celu masinu od nekog motora . Ne preterano veliku do 250 ccm . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Decembar 13, 2011 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan imam ja od rs-a.. http://www.moto-berza.com/moto-oglasi/polini-aprilia-rs125-agregat-oglas-35699/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Decembar 13, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Video sam vec tu masinu . Steta sto je lanac bar mi se cini sa desne a ne sa leve strane . Morao bi bas da prepravljam . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...