tindirbp 289 Napisano Decembar 11, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan omega 91.god odjavljena ,nije trulex,2.0 motor dobar,bele je boje,cena 400e nije fixno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Decembar 12, 2011 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan evo da ti ponudim 20 evra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djurkan 279 Napisano Decembar 12, 2011 nemacki nemkasti janjicar iz svabije, 87 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha YBR 125 Prijavi odgovor kao problematičan 25 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Decembar 12, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan vas dvojica ste neki mangupi a??? jel ste samo radi "humora" ovde ili...??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Decembar 12, 2011 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam u kakvom je stanju tvoj auto, ali ja sam imao karavana istog godista sa takvim motorom 2.0i. NEUNISTIV motor, na otvorenom trosio izuzeno malo, svojevremeno najbolji OPEL-ov model. Ubacio sam mu plin sa tocak-bocom (bilo mi zao da pokvarim gepek) i slaaaatko se navozao sa njim za tih 2-3 godine koliko sam ga imao. Da pomenem da je prilikom kupovine vec imao dobrano preko cetvrt miliona kilometara na cajgeru. Ulje, filteri i VOZI MISKO!!! Ako tebi ili buducem kupcu treba, imam na poklon far za maglu od njega, jedino nisam siguran jel bese levi ili desni. Srecna prodaja! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Decembar 12, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan HVALA lUCKY,NIJE MOJ AUTO NEGO JE OD DRUGARA,aj reko da stavim i ovde mozda nekom treba za delove i sl... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Decembar 12, 2011 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Stavi neku sliku... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Decembar 12, 2011 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan tu je negde parkiran 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Decembar 12, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Stavi neku sliku... nije auto kod mene,kad dodje onda ce biti slike Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...