Obelix 140 Napisano Septembar 16, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Ma vi naivčine čitate ono što je Mina napisala i mislite ... to je to. ŠIPAK! Ima tu joooš nešto ;) Šta mislite kao se Mina pojavila na moto skupu Spida? Dovazao je TAJ DRUG na Suzani K4. E sad...ko li je namontirao incident sa izlogom 95'? ON da bi je provozao,ili je ONA da bi sjela na pravu mašinu...c,c,c ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_Dog 0 Napisano Septembar 16, 2007 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Wien Prijavi odgovor kao problematičan Ma vi naivčine čitate ono što je Mina napisala i mislite ... to je to. ŠIPAK! Ima tu joooš nešto ;) Šta mislite kao se Mina pojavila na moto skupu Spida? Dovazao je TAJ DRUG na Suzani K4. E sad...ko li je namontirao incident sa izlogom 95'? ON da bi je provozao,ili je ONA da bi sjela na pravu mašinu...c,c,c ;) :D :D :D :D :D Nemoj tako obelix mozda je stvarno bio nesrecan slucaj A gde je Mina??? Napisa ovo i izgubi se!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Septembar 16, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Ma vi naivčine čitate ono što je Mina napisala i mislite ... to je to. ŠIPAK! Ima tu joooš nešto ;) Šta mislite kao se Mina pojavila na moto skupu Spida? Dovazao je TAJ DRUG na Suzani K4. E sad...ko li je namontirao incident sa izlogom 95'? ON da bi je provozao,ili je ONA da bi sjela na pravu mašinu...c,c,c ;) e nek sam i od tebe cuo da jos nesto "prava masina" a da nije KAWA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Septembar 16, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Ma vi naivčine čitate ono što je Mina napisala i mislite ... to je to. ŠIPAK! Ima tu joooš nešto ;) Šta mislite kao se Mina pojavila na moto skupu Spida? Dovazao je TAJ DRUG na Suzani K4. E sad...ko li je namontirao incident sa izlogom 95'? ON da bi je provozao,ili je ONA da bi sjela na pravu mašinu...c,c,c ;) e nek sam i od tebe cuo da jos nesto "prava masina" a da nije KAWA Ha,ha...ma mislio sam na ono R što piše na toj Suzani. Najzad RRR,a ne te ...nekakve..."radne" mašine ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 961 Napisano Septembar 17, 2007 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Pa se vi posle posvadjajte sa minom ;D Mala je sila. Da vish kad ti uleti u gajbu kroz vrata, kad se najmanje nadash u sitne sate, uzavre se motorom uz stepenice, dok kramponi kidaju drvo i tepih, smrdi ulje, razvali vrata od sobe i uleti transalpom u krevet. Taman onako grogi dok se razbudish da te obasja svetlo fara sa pola metra...... a onda krene da vozi preko tebe i vozi...i vozi.... ;D Salim se naravno xexe, nisam mogao da odolim nakon sinocneg objasnjenja dogadjaja uz kaficu....alal ti vera mala! ;D A "S" ce da utepamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Septembar 17, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan samo me interesuje nesto ako hoces da kazes koliko kosta izlog??? i ko ce da plati to sve (izlog i motor) ??? Izlog i polomljenu robu je platio drugar, izashlo je 300eur na kraju. Motor tj popravku tje takodje da plati drugar. Bajk je kod Joce na Karaburmi. Ponudim ti pomoc, kod nas u Makpetrolu su mozda jeftiniji delovi za Hondu, oni su zastupnici prve ruke pisi model i godiste i sta od elova Ciao Koliko npr koshta far za TransAlpa '93 ? ;D Šta mislite kao se Mina pojavila na moto skupu Spida? Dovazao je TAJ DRUG na Suzani K4. E sad...ko li je namontirao incident sa izlogom 95'? ON da bi je provozao,ili je ONA da bi sjela na pravu mašinu...c,c,c ;) He he he K3 Pa poshto je slupao moj bajk sad mora da me vozi ;D jbg sam je kriv ;D Ali nisi ti Zare video scenu kad sam mu ja na Huji preparkiravala motor...pa Joca [majstor] kad me video pritrchao i kaze "Ubaci motor u ler" , ubacim ja K3 u ler, a Joca pochne da zavrtje gas ;D ;D ;D da vidish kako je panichno ortak dotrchao sve vichutji "Neeeeee poletetje " ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Septembar 17, 2007 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan sedimo sinoc za stolom pored vaseg [foto ekipica] i pricam ljudima sta si uradila sa izlogom, niko ne veruje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Septembar 17, 2007 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno smesno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Septembar 17, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam poceo motor da parkiram u rikverc otkako sam procitao ovo! @dav, ja mislim da je Mina jedini clan na forumu koji je vise puta od mene padao sa motora? Prosek mi je 4 pada po sezoni. Ne racunam kad motor padne bez mene ili ja bez motora... Al nikad nisam zgazio policajca motorom il prosao kroz izlog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlaxxdee 7 Napisano Septembar 17, 2007 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Al nikad nisam zgazio policajca motorom il prosao kroz izlog :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Septembar 17, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Al nikad nisam zgazio policajca motorom il prosao kroz izlog A jesi li nekad jurio nekog ko te isekao, pa onda treptao sa osmehom na njega?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Septembar 17, 2007 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Al nikad nisam zgazio policajca motorom il prosao kroz izlog A jesi li nekad jurio nekog ko te isekao, pa onda treptao sa osmehom na njega?? idi bre lalajko,razvali se od smeha :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marcony 5 Napisano Septembar 20, 2007 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam video ranije ovu temu, vec sam slucajno nege nabasao na tvoju recenicu "prosla kroz izlog". Morao sam da se nasmejem, ali znam da ti nije bilo bas svejedno u tom trenutku. Nek si ti ziva i zdrava, a motor se da popraviti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...