Mina 545 Napisano Septembar 14, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Poshto znam da tje te nekako svi saznati. Vetj je dosta ljudi saznalo, a da im nisam ni rekla... Pa evo da se poverim ;D U sredu veche sam TransAlpom proletela kroz izlog prodavnice sve za 95din ;D Dodushe ne mojom greshkom... Otprilike se ovako desilo... Stojim na upaljenom bajku u prvoj brzini...prilazi drugar i zavrtje mi gas do daske [blokada] i drzi tako neko vreme...ja popizdim i ubacim bajk u ler kako bih mogla levom rukom da ugasim motor [desna ruka mi je ispod drugareve ruke kojom on besomuchno zavija gas] ... i tako ubacim ja bajk u ler, upali se ona divna zelena ler lampica ;D pustim kvachilo i u tom trenutku bajk sam upadne u brzinu [da li od prevelikih vibracija poshto je u blokadi ili od ko zna chega] ... tog trenutka bajk zajedno samnom poletje na zadnji tochak i zajedno uletjemo u prodavnicu ! Shteta : kompletno razbijen izlog prodavnice Motor: polomljene sve prednje plastike, far, nosachi fara malo pokrivljeni, i volan neznatno izskrivljen Ja: umalno nisam vene sebi presekla na levoj ruci kod lakta, tako da tu imam posekotinu [koja boli u pm!! ] otecheno koleno i cevanica i skochni zglob otechen... Eto! E sad poshto me svi za*ebavaju vetj 2 dana mozete i vi slobodno ;D vetj se navikavam ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Septembar 14, 2007 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Aj aj aj...bitno je da si dobro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Septembar 14, 2007 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan ti imas problem kao ja prosle godine. Ja sam prosle godine imao udes kolima, cim sam ih sredio, opet udes,... Jedva sam cekao da prodje ta j*bena 2006. Samo polako i pazljivo i procice ova 2007, pa ce prestati i guposti sa padovima, stetama, povredama,... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Septembar 14, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan jesi li bar sta kupila u trgovini ;Dmislim,onako,radi reda ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Six 51 Napisano Septembar 14, 2007 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Inđija N45°2.154' E20°4.473' Motocikl: Nema :( Prijavi odgovor kao problematičan Ziva bila, lako je za izlog.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano Septembar 14, 2007 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Eh, ti zlocesti motoristi, i u radnju idu motorom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bludni_sin 2 Napisano Septembar 14, 2007 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo. Prijavi odgovor kao problematičan Mina, KRALJU!!!! ;D ;D ;D ; A ja sinoc prolazio pored tasa nadajuci se da cu da te vidim u onom kaficu... jbg, u prodavnicu "sve za 95" nisam ni gledao! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Septembar 14, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Mina ti si genijeeee... Kinesko - Japanska integracija, do jaja, a mogla si i da ga tamo ostaviš, neko bi ga već kupio za 95 din. ;D ;D ;D... ps. A što jednostavno nisi spustila ćopavu dok je u brzini, sam bi se ugasio ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmo_McElroy 26 Napisano Septembar 14, 2007 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da vjerujem da si toliku stetu napravila na motoru od udarca u izlog. Ma bas te briga makar ces imati sta da pricas svojoj djeci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8652 Napisano Septembar 14, 2007 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan da si nam ti ziva i zdrava. Vidimo se na huji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Borko_smorko Napisano Septembar 14, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ziva i zdrava, to je najvaznije. Motor ce se vec popraviti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa 31 Napisano Septembar 14, 2007 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Puch Prijavi odgovor kao problematičan Kakav splet okolnosti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Septembar 14, 2007 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan a kada si uletela unutra,valjda si prvo pitala,el i ovaj izlog 95 dinara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1404 Napisano Septembar 14, 2007 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Dobro ... tebi bar nije nista strashno ... to je bitno ... Jel si kupila nesto u radnji chisto da se ushlihtas zbog izloga ? Ono kao ... 100 dinara , kusur 5 dinara ... ma u redu je ;D Kolika je shteta novcano ? jel velik izlog ? Inache ja sam te pozdravio ispred meka na vidikovcu pre par dana , posto si vidno bila izgubljena kada sam te pozdravio ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 16 Napisano Septembar 14, 2007 Zainteresovan, 549 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu UREDNICEEE.....Srecom pa je radnja SVE ZA 95, zamisli da je bila HUGO BOSS ili neki izlog pun plazma televizora... Ipak si imala srece..;D..Vazno je da si ti OK, a ionako ti je falio migavac na HONDI , tako da ces i njega da resis o jednom trosku..;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cigo 0 Napisano Septembar 14, 2007 U prolazu, 91 postova Lokacija: Lugano Svajcarska Prijavi odgovor kao problematičan Pa bogami mino sto je mnogo mnogo je bas te neki maler potjerao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Septembar 14, 2007 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Evo peti put brisem post i vec 15min umirem od smeha samo da si ti ziva i zdrava!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Septembar 14, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan A kada ja kazem da se i sa velikim enduro motorima moze svuda svi mi se smeju... Moze enduro i kroz izloge, a da ne nastradas. Fino ti prepakuj to pa jedan mali djir do Budve da se opustis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano Septembar 14, 2007 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je da si nam ti dobro pa sad svi mozemo kolektivno da se smejemo :D :D [move];D ;D MINA KRALJU!!!! ;D ;D [/move] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Septembar 14, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Nije loše držati nogu na kočnici....ili sam,mooožda zakasnio da ti to kažem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaXX 374 Napisano Septembar 14, 2007 jedan od DDMZ, 816 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan A ne, ne, neee! Za ovo moram da za**bavam uživo. ;D ;D ;D Mislila si da se izvučeš online priznanjem. ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Septembar 14, 2007 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma bitno je da si ti dobro, motor ce da se popravi, izlog je 95 dinara i sve OK.... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Septembar 14, 2007 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan koja situacija... mogu da zamislim reakciju ako je neko bio u radnji.... bitno je da si ti ok...jedno iskustvo vise... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Septembar 14, 2007 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Mina , dozivljaj ti je u kompletu za televiziju ali nikako ne mogu da smislim "druga " debila (izvini !) koji ti zavrce gas ...tebi ili bilo kome. Pa cak i da motor nije krenuo, koja je to fora , jer mu mama nije rekla da ne sme da dira tudje igracke . P.S Pozdravi tog tvog druga od mene i kazi mu da kupi onu sexy lutku pa neka je napushe i onda neka nju zavija posto ne deluje kao neko ko moze da osvoji lutku od mesa !!! Pozz ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oldbiker 11 Napisano Septembar 14, 2007 U prolazu, 42 postova Lokacija: Umag Motocikl: Honda CBR1100XX - full power Yoshimura exaust system Prijavi odgovor kao problematičan Eto što ti je Honda !!! A drugara za uho pa u prodavaonicu da plati štetu, a onda i tebi. Još jednom kažem Honda je Honda, da je to bio Kawasaki recimo, nebi od motora ništa ostalo !! ;) ;) ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...