ddimic 194 Napisano Decembar 10, 2011 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan Imam nov skuter peugeot tweet 50 4 t. presao 2500 km .isao oko 70 /73 km po ravnom.Na drugom servisu promenili mi ulje, rolnice ,filter vazduha i svecicu sve po katalogu.Al kad se vracah kuci skuter ide 58 /62 km po ravnom .katastrofa. Inace masina je SYM za symphony ili tomos twister.Trosi izmedju 3,1 i 3,3 litre bezolovnog.na uzbrdici je isao oko 40 km sad mi se i ne vozi dodajem gas ali on nekako nece da ide kao pre.U servisu kazu da ne barataju sa gramazom rolnica nego po katalogu koji su dobili od peugeota stavili original 5.9 grama malo bolje povuce u startu al onda posle nece preko 60 km .Ima li neko ne Tweetu neki takav problem kao ja.Inace isao sam na posao svaki dan a kad je pocelo da uvece biva hladnije isao je i oko80 km po ravnom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...