Djuntica 10 Napisano Februar 24, 2012 U prolazu, 93 postova Motocikl: Kawasaki z500 Yamaha rd 350 lc Prijavi odgovor kao problematičan moja radionica je svima otvorena.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
basista 20 Napisano Februar 25, 2012 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: MZ Motocikl: Yamaha TDM 900 04.god, Suzuki GS 500 05.god, ATV 110 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano Februar 25, 2012 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast pratim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Februar 26, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan danas malo tokarenja, zavarivanja, turpijanja i na kraju farbanja... :zvizduk: nosač zadnjih čeljusti prilagođen potrebama... to je to ... ipak je nedelja danas ... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Mart 6, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Stigao je i dugoočekivani RENTHAL ... :zvizduk: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Mart 6, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan a onda ga je bio red staviti i na motor ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Mart 6, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan ali kako ovo nije cross motor, srednja konzola je viška... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Mart 6, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan a kad sam već bio u radioni, šteta je bilo ne raditi ništa... pa sam brusio i turpijao po nosaču satova kako bi ga mogao uglaviti na trokut .... a samim tim sam i satove stavio, čisto da vidim u kojem smjeru se moram kretati ... samo da napomenem da ovaj nosač satova nikako ne paše na ove trokute i vilice... i da sam se dobrih par sati zezao s tim da upašem položaj nosača na trokut, a da kontakt pravica dolazi na mjesto gdje treba... na slikama se jednostavno puno toga ne može vidjeti i doživiti ... i još jedna slika za kraj ... 'nako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Mart 10, 2012 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Svaka ti cast, odavno nisam video ovako detaljno opisan, slikan i uradjen projekat. Ide tebi to, od zapecenih i sjbn klehsta do kompletnog izgleda. Mislim da je ovde vlasnik trebao da ti obezbedi slobode oko nekih detalja ali svakako je ovo vrhunski rad. NE znam tvoju matematiku ali siguran sam da je ljubav prema motorima +20% racunica.. ajde kaci kako izgleda gotov i ne zaboravi da ga snimish u voznji.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Mart 10, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Matematika je takva da bih bar duplo više zaradio da radim redovne servise na skuterima u vremenu koje potrošim za ovo ... ali ovdje je u igri i zadovoljstvo .. ... a to nema cijenu ... OK ... nije da radim džabe, ali je zarada u odnosu na obavljeni posao vrlo mala.. teško je naplatiti dva sata "pametovanja" kako nešto izvesti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Mart 14, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Nije posao stao, nego sam ja malo nemaran ... :lol: :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Mart 14, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan I dalje je u igri bila zajebancija sa nosačem satova gdje sam morao praviti i neke specijalne alate kako bi to bilo dovoljno precizno ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Mart 14, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan ali sam na kraju dobio zadovoljavajući rezultat ... pa satovi pa onda i maskice za satove... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Mart 14, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan A onda je i far došao na red ... pa drugi položaj fara... pa se premišljam koje je bolje... :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Mart 14, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan pa satovi sa i bez kromiranih maskica (meni bolje bez) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Mart 14, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan i onda još malo čistog naslikavanja... :lol: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Mart 15, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Upasivanje sjedala i bravice je privedeno kraju... pa će to sad nekako ovako izgledati ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Mart 15, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Zajebancija sa osloncima za noge me prosto izludila danas ... stari položali nogu su bili jednostavno katastrofalni, pa se moralo poratiti na tome ... zadnje je trebalo spustiti za gotovo 10cm dolje i par cm naprijed ... prednje nešto manje... ali prednje još nisam završio ... pa je to sad tu negdje... bar za zadnje... na prednjima ću još malo morati poraditi ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Mart 16, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan stigli jučer i neki "accessories" za karburatore ... a tek na kanti kako izgleda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Mart 16, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Zavario šta je bilo za zavariti .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Mart 16, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Još se malo "igrao" sa položajem svjetla, satova i kokpita... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Mart 16, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Ali tek sad nastaju "muke Isusove" ( :lol: ) Gdje i kako staviti bočni nogar ... stari položaj ne paše zbog novog položaja oslonaca za noge ... što se tiče funkcionalnosti, oba položaja su OK ... samo da se gazda odluči šta mu se više sviđa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Mart 16, 2012 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo lave! :care: :care: :care: p. s. kad pocnes sa sklapanjem agregata, stooo vise slika i opisa! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Mart 16, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan cilindri su na bušenju ... kad stignu nazad, krećem s mašinom ..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Mart 16, 2012 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan 9 strana a ja pojma nemam jbt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...