djo 85 Napisano Decembar 6, 2011 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: xtx660,xjr 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Gde mogu da kupim vizir za AGV K-3?Kacigu sam kupio u N.Sadu u Markosu.Pre TRI meseca sam od njih narucio vizir i nishta.Mislim da sam ranije negde na forumu procitao za prodavnicu u Podgorici koja je dobro snabdevena sa vizirima za AGV.Jel zna neko tel.te radnje?Ili neke druge? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Decembar 9, 2011 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Od avgusta ove godine firma Mass company iz Beograda je zastupnik i distributer AGV i MDS kaciga za Srbiju. nekad je i Pegaz imao AGV PEGAZ-MOTO Janka Veselinovića 34, Novi Sad Tel.: 021 67-39-777 Radno vreme radnim danima: 09:00 – 20:00h Subotom i nedeljom: 10:00 – 15:00h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djo 85 Napisano Decembar 9, 2011 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: xtx660,xjr 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam u Pegazu nekoliko puta,jednom i kupio jaknu.Mislim da su sve kacige koje su imali bile marke duccini,kao i vecina opreme.U svakom slucaju hvala na info,kontaktiracu ih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...