darko dav 710 Napisano Septembar 13, 2007 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav drustvo,evo kako se blizi zima,pade mi nesto na pamet da uznem i prefarbam svoj motor,dugo sam se lomio dali da ga uopste diram,posto je prva boja,nikad nije padano sa njim,ali bih ipak da ga malo doteram e sad je problem u odabiranju boja,odnosno nebih voleo da bude mnogo natrpan,a nebih voleo ni da bude sasvim obican,pa sam zatrazio strucnu pomoc od farbaca,a nebi bilo lose i od vas ako neko ima neku ideju,ili sliku kako da ga uradim,da mi predlozi,u svakom slucaju dobicete pice kad se vidimo evo i par slika za one koji neznaju kako ovaj model izgleda,posto mi aparat crko,pa nemogu da uslikam svoj e,da na ovoj zadnoj slici je i honda sa bocnim koferima,moji nisu bas takvi,ali su slicni,a i njih bi uradio u stilu motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Septembar 13, 2007 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Septembar 13, 2007 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodiac 3 Napisano Septembar 13, 2007 U prolazu, 75 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jesi video onaj Glistin iz oglasa? Meni ono famozno izgleda. Ako ti se ne svidja narandzasta, moze da bude neka druga boja, ali motor izgleda fantasticno sa onom zastavom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...