fat boyOS 11 Napisano Avgust 12, 2009 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan koji ludaci ;D :D :D sremac druze o ukusima se ne raspravlja a ti cigo druze stiglo je u bogojevo otac sutra ide da digne,zvat ce te kad dodje da se dogovorite oces eure ili dinare hvala jos jeddnom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zekazmaj 16 Napisano Avgust 13, 2009 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan Kiceraj ili ne necu da komentarisem. Al da se zna znanje zna se. Ostaje samo da se skine kapa. Sto volim kada neko zna svoj posao. Ne da prica kako se radi i kako zna nego da pokaze. Da li je to muzika, farbanje, tenis ili kucanje na racunaru. Genije je genije peace ljudi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANTIC GM 43 Napisano Avgust 13, 2009 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan pa ti si stvarno majstor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 46 Napisano Avgust 13, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan pa ti si stvarno majstor. Da li je to majstorluk ili vec umetnost nemam pojma,ili i jedno i drugo? Znam samo da meni nikad nece kreciti motor jer bih stalno bio opterecen da ga ne ogrebem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fat boyOS 11 Napisano Avgust 13, 2009 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan pa ti si stvarno majstor. ma jok,cigo... ;D :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1142 Napisano Avgust 14, 2009 Zainteresovan, 576 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan umetos'...umetnos'... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Septembar 9, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan kad smo kod umetnosti... radi se o unutrasnjoj strani poklopca. Lep motiv, veseo, zivotan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 9, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan kakva sve sranja ljudi traze, neverovatno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3419 Napisano Septembar 9, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5573 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Po stanju bi rekao da je u pitanju model iz 1973-74god Ja bolesti cccc ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Septembar 9, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan za te pare nisam mogao da odbijem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Septembar 9, 2009 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Po stanju bi rekao da je u pitanju model iz 1973-74god Ja bolesti cccc ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Mozda i mladji, ali dobro razradjen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmiya 3 Napisano Septembar 9, 2009 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Lazarevac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ma taj motiv mi neshto klempav.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Septembar 9, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan mislis preklapaca? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Septembar 9, 2009 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan mislis preklapaca? Generacijo ( bar tako mislim da smo ) sad jedno ozbiljno pitanje - dal slikas po secanju ili nemozes bez zivog modela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmiya 3 Napisano Septembar 9, 2009 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Lazarevac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pa da,preklopivi model.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6490 Napisano Septembar 9, 2009 Enduraš, 6427 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan mislis preklapaca? Generacijo ( bar tako mislim da smo ) sad jedno ozbiljno pitanje - dal slikas po secanju ili nemozes bez zivog modela ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Septembar 9, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan mislis preklapaca? Generacijo ( bar tako mislim da smo ) sad jedno ozbiljno pitanje - dal slikas po secanju ili nemozes bez zivog modela Nemoj suditi po sebi, secam se ja stvari od pre dvadeset godina ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fat boyOS 11 Napisano Septembar 9, 2009 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan kume a mogao si da obrijes i ono ispod ;D :palac gore: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 739 Napisano Septembar 9, 2009 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan za te pare nisam mogao da odbijem. sa godinama -meštre-postaješ sve perverzniji....ovo neću pokušati da kopiram Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuchuk 1 Napisano Septembar 10, 2009 U prolazu, 30 postova Lokacija: Beograd Motocikl: x9 250, nc700 Prijavi odgovor kao problematičan A da li farbas skutere gosn.Farbache? cena moze na pp.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Septembar 10, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Pise vec u prethodnim postovima. Ne primam motore na farfbanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alera 96 Napisano Septembar 10, 2009 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pise vec u prethodnim postovima. Ne primam motore na farfbanje. Citaj pazljivije, covjek pita za skuter. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter 38 Napisano Septembar 11, 2009 West Balkan Rider's, 303 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan JOS PAZLJIVIJE SAMO DELOVE! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1811 Napisano Septembar 11, 2009 Drug član, 760 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Po stanju bi rekao da je u pitanju model iz 1973-74god Ja bolesti cccc ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Mozda i mladji, ali dobro razradjen. Primala ga je ribica,a boga mi i ljubicica nije ostala zeljna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fat boyOS 11 Napisano Septembar 11, 2009 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan Pise vec u prethodnim postovima. Ne primam motore na farfbanje. ciko neodgovori mi za onnu mini-ku... 8-9 eura? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...