Motoholic 2331 Napisano Septembar 27, 2007 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Popeli smo se na Planinski Prevoj Independens. Nadmorska visina: 3686 metara. Eddie kaze da mu je to najveca nadmorska visina na kojoj je bio na kopnu. Baki, Borko, ja, Tea i Zoran Obozavaoci Harli Dejvidsona Jos jedan bajker Lep dan: Zoran, Tea, Eddie, ja, Cizma Sneeeg! Jos par fotografija predela: I vreme je da palimo dalje... Jel’ nas vidite? U krivini... ...spustamo se ka podnozju planine. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Septembar 27, 2007 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan U podnozju stigosmo i ovog lava: Videli smo ga na Prevoju Independens al’ nismo stigli da ga upoznamo Oregon tablice. To znaci da je bar 1000 milja (1600 km) od kuce. Vidite i sami na cemu. Svaka tebi cast majstore. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Septembar 27, 2007 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Pogled iz kombija Stenovite Planine Kolege Ovaj je previse kul da bi se nasmesio I jos jedan pogled ka Stenovitim Planinama Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Septembar 27, 2007 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Posle osam dana i 2500 prevezenih milja (4000 km) stigosmo do kraja naseg puta zajedno. Negde na izlasku iz Denvera iskljucismo se sa auto-puta i stadosmo na benzinsku pumpu. Vreme je da se pozdravimo. Ja htedoh jos jednu sliku s’ Teom, i Vlada uslika nekoliko: I onda krenuh da pomerim motor bukvalno 10 metara; jednom ne stavim kacigu na glavu, i evo sta se desi: Vlada iskoristi priliku da me uslika. Kaze bitanga da posto sam stalno smarao o nosenju kacige i opreme, sada ima kompromitujucu sliku s’ kojom moze da dokaze da ni ja ne vozim uvek u punoj opremi. Pozdravih se sa svima pojedinacno i pozeleh im srecan put. Ovo putovanje je bilo pravi dozivljaj za mene, i osecam se privilegovanim sto sam imao priliku da upoznam Zorana, Cizmu, Eddija, Borka, Teu, Bakija i Vladu, i na skroman nacin ucestvujem u njihovom poduhvatu. Ekipa mi svecano urucuje Zastavu Srbije Ja 'ocu da se slikamo jos jednom, al’ da ovaj put bude i Vlada u grupi I eto... Da sad ne duzim... Popesmo se svak na svoj motor i krenusmo ka ukljucenju na auto put. Ka istoku zajedno jos par milja... putokaz pokazuje iskljucenje za zapad... palim migavac... tim pocinje da trubi i mase mi... ja takodje sviram, podizem tri prsta... malo me nesto steglo u grlu... silazim sa auto puta dok oni nastavljaju ka istoku i ja ih gubim iz vida. Zatim krecem ka zapadu, u noc, nazad za Los Andjeles. The End 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Septembar 27, 2007 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan P.S. Komplet-sve slike sa ovog putovanja (ukupno 1700) mozete pogledati u mom onlajn foto albumu: http://motoholic.smugmug.com/gallery/3352164#P-1-15 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaXX 326 Napisano Septembar 27, 2007 jedan od DDMZ, 810 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno, sjajno, sjajno opisano! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Septembar 27, 2007 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Al’ sve je ovo mnogo lepse rekao Ljubivoje Ršumović u jednoj pesmi koju sam naucio u osnovnoj, i nikad je nisam zaboravio: Domovina se brani rekom I ribom u vodi I visokom tankom smrekom Što raste u slobodi. Domovina se brani cvetom I pčelom na cvetu Makom i suncokretom I pticom u letu. Domovina se brani knjigom I pesmom o nebu Sestrinom suzom majčinom brigom I onim brašnom u hlebu. Domovina se brani lepotom I čašću i znanjem Domovina se brani životom I lepim vaspitanjem. * * * * * I tako bruji u kacigi dok se vozimo po planinama Kolorada... . Dragi Moj Bane! Pravo je zadovoljstvo citati tvoje "postove"! Raduje me da jos neko razmislja na isti nacin. Reprezentacija domovine je individualna odgovornost svakog gradjana. Navikli smo se i ti i ja na ovu Ameriku, kakva god da je uvek je funkcionalna a ja bih najvise na svetu voleo da i Srbija bude funkcionalna, da sve bude podredjeno razvoju zemlje, da svi daju svoj mali doprinos kao sto je to uradio Tim Hrabro Srce. Mi smo nacija izgovora kao sto si i sam rekao, i mnogi ce opet ponoviti lako je njima da popuju iz Amerike. Ali je cinjenica da smo jako sebicni i ravnodusni. Jedva cekam da se upoznamo i ispricamo jer verujem da imamo puno toga zajednickog. Vidimo se tamo negde kad kod mene zahladni oko Decembra ako ne i pre. Ziveo ti meni moj prijatelju! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Septembar 27, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je ovo tema koju sam pregledao najvise puta. Fenomenalno! Veliki trud ali se jebeno isplatilo. Svaka ti cast Motoholic!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FckThWrld 47 Napisano Septembar 27, 2007 Svrati ponekad, 111 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Motoholic !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SAAB93 1 Napisano Septembar 28, 2007 U prolazu, 81 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sjajan putopis, reportaza, serijal, kako god... Svaka ti cast majstore! Svaka cast svakom clanu SWT-a! Svaka cast Zoranu! Svaka cast Vladi, koji je NASLIKAO ceo put! Nemam reci... Inace, gotovo se potpuno slazem sa: Sedam godina je proslo od kada se Srbija resila prokletstva koji ju je doveo do propasti. Za tih sedam godina napravila je ogroman napredak. JESTE! Necu da cujem da nije; kako je i dalje tamo sranje, kako se nema para, ima korupcija, nemoze da se putuje, kriminal, ja ne znam posto ne zivim tamo, bla, bla... JESTE napredovala, i to mnogo. Al’ nekako to svet ne primecuje. A ni dosta Srba to ne primecuje. ***** A ostali Srbi? U poslednjih par poseta Srbiji primetio sam da je patriotizam dosta splasnuo da se skoro i ne primecuje. I zbog toga mi je mnogo krivo. Ne govorim pri to o mahanju zastavama, uzvikivanju parola i busanjem u prsa. To ne smatram patriotizam. Vec govorim o “tihom patriotizmu”; zelji da se nesto konkretno ucini za svoju naciju, i preduzimanjem kakve-takve akcije ka nekom pozitivnom cilju koji bi doneo korist svima. Mnogo je tesko. Korupcija. Gledamo od cega da zivimo. A da, i moj “omiljeni” izgovor: to je posao za drzavu i nadlezne institucije. Serbian World Team je preduzeo akciju ciji je cilj da se koliko-toliko podigne ugled zemlje u svetu. Molim bez smejanja; i oni sami znaju da ce efekat ove akcije biti vrlo mali, gotovo nikakav. Al’ su bar NESTO preduzeli, i NEKAKVOG efekta ce biti. I sto to svi ne bi uradili? Mislim, ne put oko sveta, al’ bar nesto? Za pocetak da se ne baca djubre po ulici, da se ne pisu grafiti po zidovima, da nam zemlja izgleda lepse, pa kad neko dodje u goste da padne u nesves’ koliko je Srbija lepa. I da se prema strancima ophodimo fino da se oduseve nasom kulturom (a zatim da se prema svojim sugradjanima ponasamo JOS finije, a ne po principu “da mi komsiji crkne krava”). Nije svako Novak Djokovic pa da moze da privuce paznju celog sveta. Al’ svako ima bar NEKU moc da ucini NESTO pozitivno za Srbiju. Eto, ako mogu Zoran, Cizma, Eddie, Borko, Tea (sa svojih 12 godina), Vlada i Baki, sto ne moze svak’? . A jos bih dodao da je Amerika lepa zemlja, i da bi je trebalo posetiti... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Septembar 28, 2007 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na lepim recima; bas mi je drago da vam se putopis svideo. Samo moram da napomenem da je moja uloga u svemu ovome bila jako, jako mala. Glavni junaci su clanovi Serbian World Team-a, jer su oni i povod, i glavna tema, i inspiracija ovog putopisa. @RSVMillenian: Pozdrav majstore, i nadam se da se vidimo uskoro u Kaliforniji. Kao sto smo pricali ranije, kada budes dosao ovde te ceka motor i jedno dvesta hiljada krivina. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Septembar 28, 2007 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan @RSVMillenian: Pozdrav majstore, i nadam se da se vidimo uskoro u Kaliforniji. Kao sto smo pricali ranije, kada budes dosao ovde te ceka motor i jedno dvesta hiljada krivina. Pa lako je vama kada ste nam pokrali sve krivine iz Illinoisa. Meni su od tih 200 hiljada uvek najteze leva i desna za ostale se nesekiram. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...