PECA BMW 1121 Napisano Decembar 2, 2011 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Koferi su kozni . original od bmw-a .. u dobrom stanju .. ojacani iznutra i kad se napune ne "naduju" se .. nosaci su klasika gvozdje plastificirano .. gde gde zagrebani ali nista strasno .. mogu da se prefarbaju ...bravice na koferima su ispravne ali kljuca nema nego sam ja neki kljuc napravio i to radi. Za dodatne informacije i slike na PP ... slike saljem i na Mail ... Cena .. po dogovoru .. na PP Korpa je moj rad napravljena od prohromske sipke (ne cevke) pun materijal .. za sediste se pricvrscuje sa 6 srafa ... u dobrom je stanju i uvek moze da se dovari neki prohrom na nju ili da se polira ili sta god ... nosivost : kolko oces ... za nju moze da se pricvrsti ploca bilo kog kofera (vidi se gore) a ja sam uglavnom nosio torbu na njoj (slika) Cena i dodatne slike na PP Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2811 Napisano Decembar 3, 2011 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Peco, Peco pa korpa je ono sto se nosi krompir i jabuke, a ovo se valjda zove nosac dupeta suvozacice. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Decembar 3, 2011 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan moje suvozacice su uvek slim pa staju na sediste bez da im dupe preliva na korpu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Januar 2, 2012 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan i dalje na prodaju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Januar 31, 2012 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...