Guest Cubric Napisano Septembar 17, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Uh sunce ti je*em žarko, pa šta uradi čovek, auhhhh... I mene je zabolelo... Stvarno mi nije jasno, dal' nije gledao ili šta već, jaoooojjjj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Septembar 17, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan jel ovaj tip slep jebote?????? Ma jok...BOSANAC ( ja ovo smijem reći a vi ostali da ćutite ) što Banjaluka rodi toga nema nigdje... Pamtim ga još od prije 90' dok je pržio na BT-u,ipak je on iskusan vozač,ali je izgleda gledao na nadvožnjak gdje je bilo puno gledalaca,sr..nje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Septembar 17, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan jel ovaj tip slep jebote?????? Ma jok...BOSANAC ( ja ovo smijem reći a vi ostali da ćutite ) što Banjaluka rodi toga nema nigdje... Pamtim ga još od prije 90' dok je pržio na BT-u,ipak je on iskusan vozač,ali je izgleda gledao na nadvožnjak gdje je bilo puno gledalaca,sr..nje. Izgleda da je to u pitanju, kako li je on prosao, na drugom snimku se vidi da se pridigao na noge posle pada (nije bas daleko odleteo, ocekivao sam bar 50-ak metara s'obzirom na brzinu). Sranja se desavaju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9742 Napisano Septembar 18, 2007 Drug član, 4434 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan sada sam pricao s organizatorom i gledao oba snimka vise puta.Tip koji je udario u motor i trkaca koji je zakocio prepostavljam da nije ocekivao jer se na prvom snimku vidi da je bio odmah iz njega.Ovaj ukocio naglo i doboljno je da pogledan jednu sekundu na starnu ili onaj nadvoznjak na kom su bili gledaoci i sranje se desi.Ovo za nepaznju znam iz locnog iskustva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Septembar 18, 2007 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se sa Cacom, krivica je podjednaka! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 600 Napisano Septembar 18, 2007 Drug član, 1363 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan sada sam pricao s organizatorom i gledao oba snimka vise puta.Tip koji je udario u motor i trkaca koji je zakocio prepostavljam da nije ocekivao jer se na prvom snimku vidi da je bio odmah iz njega.Ovaj ukocio naglo i doboljno je da pogledan jednu sekundu na starnu ili onaj nadvoznjak na kom su bili gledaoci i sranje se desi.Ovo za nepaznju znam iz locnog iskustva Pa sad ako je to tako naglo, ne bih rekao, nekako su refleksi onda slabi za trkača. Sve u svemu, sranja se događaju svakodnevno, oprez nužan maksimalan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Septembar 18, 2007 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Krivica je ipak po mom KEZICEVA jer je to ipak krug pozdrava za publiku nakon trke pa je i normalno da neko slavi pobedu tj. pali gumu itd. Ipak je isao prebrzo... Adrenalin je cudo.... :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 600 Napisano Septembar 18, 2007 Drug član, 1363 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Krivica je ipak po mom KEZICEVA jer je to ipak krug pozdrava za publiku nakon trke pa je i normalno da neko slavi pobedu tj. pali gumu itd. Ipak je isao prebrzo... Adrenalin je cudo.... :'( Jebga, nemaš pojma koliko mi je krivo zbog Gajića... Evo fotke iz bolnice... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedja sombor 6 Napisano Septembar 18, 2007 U prolazu, 62 postova Lokacija: sombor Motocikl: DRZ400SM Prijavi odgovor kao problematičan Respekt prema vozacima iz Sbije jer smo kao dve drzave,ali decko je stvarno borac,uz to vozi dobro ali mora biti neka granica a on je izgleda presao ovaj put,bio sam na dosta trka i na dosta ucestvovao i svi koji su bili tamo slozice se da je Osijecka trka zasluzila da se spominje jos dugo,pocevsi od trke,organizacije pa do svega ostalog Brz oporavak svakako Gajicu i da ga sto pre vidimo na stazi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1432 Napisano Septembar 18, 2007 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam koliko ko ovde prati ili se seca trke za svetsko prvenstvo 1988 za Italijanski GP u Imoli. U pitanju je sudar Tadahiko Taire i Raymonda Rocha. Naime, trka se zavrsila i u prvoj (blagoj) krivini Taira se bukvalno zakucao u Rocha koji je usporavao. Kada su Tairu kasnije pitali sta se desilo i kako je moguce da nije video Rocha i da nije reagovao on je objasnio : pogledao je prvo prema publici a potom u korman motora (nije objasnio zasto, ali mislim da objasnjenje ne postoji...jednostavno je to uradio jer nije ocekivao da je Roch toliko usporio). Na srecu obojca su se oporavila i nije bilo kasnijih posledica. Opet, mozda se neki secaju kako su nastradali Kevin MaGee i Buba Schoberta . Schobert je udario u Magee-a i pritom je poginuo (bio je u komi duze vreme ali je na kraju preminuo) Da nebi bilo pogresno shvaceno, ne opravdavam ja nikog, jednostavno hocu da kazem da se slicno i ranije desavalo i da ce se verovatno i opet desiti. Nadam se samo da nece biti tragicnih posledica. U momentu kad se trka zavrsi vecina vozaca reaguje na prilicno cudne nacine...ponekad zazmure od muke, pogledaju u motor od srece ili opet od muke, pogledaju prema publici, histerisu od srece ili tuge pod kacigom...a u ovom sportu je dovoljan sekund da se nastrada. Vozacima zelim brz oporavak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Septembar 18, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam koliko ko ovde prati ili se seca trke za svetsko prvenstvo 1988 za Italijanski GP u Imoli. U pitanju je sudar Tadahiko Taire i Raymonda Rocha. Naime, trka se zavrsila i u prvoj (blagoj) krivini Taira se bukvalno zakucao u Rocha koji je usporavao. Kada su Tairu kasnije pitali sta se desilo i kako je moguce da nije video Rocha i da nije reagovao on je objasnio : pogledao je prvo prema publici a potom u korman motora (nije objasnio zasto, ali mislim da objasnjenje ne postoji...jednostavno je to uradio jer nije ocekivao da je Roch toliko usporio). Na srecu obojca su se oporavila i nije bilo kasnijih posledica. Opet, mozda se neki secaju kako su nastradali Kevin MaGee i Buba Schoberta . Schobert je udario u Magee-a i pritom je poginuo (bio je u komi duze vreme ali je na kraju preminuo) Da nebi bilo pogresno shvaceno, ne opravdavam ja nikog, jednostavno hocu da kazem da se slicno i ranije desavalo i da ce se verovatno i opet desiti. Nadam se samo da nece biti tragicnih posledica. U momentu kad se trka zavrsi vecina vozaca reaguje na prilicno cudne nacine...ponekad zazmure od muke, pogledaju u motor od srece ili opet od muke, pogledaju prema publici, histerisu od srece ili tuge pod kacigom...a u ovom sportu je dovoljan sekund da se nastrada. Vozacima zelim brz oporavak Trenutak nepaznje i... Nije ga udario namerno, to ni lud nebi uradio. Verovatno nije gledao pravo na stazu, ovaj mu usao u senku nadvoznjaka... Desavalo se i meni da ne vidim ceo automobil, srecom nije bilo posledica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha 2055 Napisano Septembar 19, 2007 MSC Member (Maxi Scooter Club), 942 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Pošto se većina postova u ovoj temi odnosi na incident koji se desio na kraju poslednje trke, moglo bi se pomisliti da su se tog dana dešavale samo ružne stvari. Ako želite da sagledate i lepšu stranu čitavog hepeninga, pročitajte redove koji slede... Dakle, lepo vreme koje su meteorolozi najavili za vikend bilo je dovoljan povod za mali izlet do najbližeg susetstva. Četvoročlana ekipa se po dogovoru već oko 10h okupila na Zmaju i krenula ka zapadu. Posle stotinjak kilometara dosadnog autoputa, skrećemo prema Šidu i stižemo do granice. Već po navici, odgovaramo na pitanja koje nam carinici stalno postavljaju - koji je to motor, koliko ide, da li je skup itd. Mi se zauzvrat raspitujemo da li je pre nas ovuda prošao još neko na motoru! Na žalost, danas nije - a to znači da ćemo biti među retkim posetiocima iz Srbije. Do Osijeka ima još oko 70 km, ali put prolazi kroz naseljena mesta pa vozimo lagano i stižemo taman na kraj prve trke. Na sreću, nismo mnogo lutali jer se istovremeno sa trkom u gradu održavao i moto skup, pa su ogranizatori postavili putokaze koje vode pravo do trkališta. U prvi mah mi se učinilo da će ulaz biti slobodan, ali smo ipak naišli na blagajnu gde smo morali da ostavimo po 5 Eur. Obzirom da je staza u stvari redovna saobraćajnica koja vodi kroz kukurizište i da ne postoje nikakvi uslovi za gledaoce - nisu baš morali da naplaćuju ulaz, ali ni u Batajnici nije bilo mnogo bolje! No, barem se može prići motorom a to je veliki broj prisutnih iskoristio. Moram da priznam da nisam skoro bio u prilici da vidim toliko motora na jednom mestu. Posle kraće šetnje po prašini, stižemo do startne linije taman na vreme za drugu trku. U pitanju je bilo odmeravanje snaga tzv. nelicenciranih vozača koji su kako se kasnije ispostavilo bili jednako brzi kao i oni sa licencom. Čak ni sva instalirana tehnika nije mogla da ih spreči u nameri da startuju pre nego što se ugasi crveno svetlo... Zato je start bio malo haotičan, ali su ubrzo motori zujali na sve strane. Za razliku od staze u Batajnici, gde su posmatrači raspoređeni oko poslednje krivine, ovde su takmičari prolazili na samo par metara od nas i to punom brzinom. Moram da pohvalim organizatore koji su se pobrinuli da gledaocima čak ni u pauzi između dve trke ne bude dosadno. Naime, čim smo se popeli na nadvožnjak da bi bolje videli trkače, na stazu su izašli Stunt-eri. Prvo jedan par iz Hrvatske - Bruno i Senka, a zatim i mađar koga je zvanični komentator najavio kao svetskog šampiona u svojoj kategoriji. U svakom slučaju, bilo je vrlo poučno u stilu - MI ćemo vam pokazati šta se može na motoru a VI nikako nemojte voziti ovako! Ukoliko imate malo bržu vezu, pogledajte i ovaj kratak video... Na kraju, ako želite da saznate ko se domogao pobedničkog postolja, evo dokaza da smo i mi bili među njima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 600 Napisano Septembar 19, 2007 Drug član, 1363 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Moram da pohvalim organizatore koji su se pobrinuli da gledaocima čak ni u pauzi između dve trke ne bude dosadno. Naime, čim smo se popeli na nadvožnjak da bi bolje videli trkače, na stazu su izašli Stunt-eri. Prvo jedan par iz Hrvatske - Bruno i Senka.... Senka se inače registrirala i na ovom forumu prije, nick je Ssssss... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Septembar 19, 2007 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Sinišu si djura upoznao kod nas u boxu.Uvijek je s nama na trkama.On i njegov ćale(onaj sijedi gospodin s bradom).Čuo sam s njim neposredno nakon nesretnog događaja i niti tada , kao ni sada nema neko logično objašnjenje kako i zašto??? Čudne se stvari ljudima događaju u glavi neposredno nakon utrke...Adrenalin???Ko će ga znat.Da je glupo,glupo je.ali kak veli AnteK,shit happens.Pogledajte samo mene??? Nadam se samo Gajsovom potpunom oporavku da iznova uživamo u njegovom majstorstvu i želim sve najbolje u psihičkom oporavku Kezića kojem je,vjerujte jednako teško ,ako ne i teže,ali na drugi način! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Septembar 19, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Sinišu si djura upoznao kod nas u boxu.Uvijek je s nama na trkama.On i njegov ćale(onaj sijedi gospodin s bradom).Čuo sam s njim neposredno nakon nesretnog događaja i niti tada , kao ni sada nema neko logično objašnjenje kako i zašto??? Čudne se stvari ljudima događaju u glavi neposredno nakon utrke...Adrenalin???Ko će ga znat.Da je glupo,glupo je.ali kak veli AnteK,shit happens.Pogledajte samo mene??? Nadam se samo Gajsovom potpunom oporavku da iznova uživamo u njegovom majstorstvu i želim sve najbolje u psihičkom oporavku Kezića kojem je,vjerujte jednako teško ,ako ne i teže,ali na drugi način! U pravu si totalno.Sranja se jednostavno desavaju.Nejvacem majstoru ulicnih trka zelim brz oporavak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...