Jump to content

Moto Zajednica

Brzinska trka Osijek

Recommended Posts

• Drug član, 4434 postova
  • Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори

Mene je Dinko pozvao licno ali nemogu jer imam trku ovde par dana polse,a i da ne kenjma pare su u pitanju.Tako ko ide neka mu je sa srecom

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори

Cestitka za Nase Momke.Samo mi raci dali su nams svirali nasu himnu i kako si podnosili ostali to

Guest farbach

c/p sa motori.hr

...o i u naslovu piše danas na utrci u Osijeku Gajić vozio utrku klasu 600 i 1000 iako je u petak navečer u zagrebu na proslavi svoje pobjede prvaka na..bo razbio suzukia K6 vozio na zadnjem i izletio mu neki lik s čoperom i on ga spustio i na kočenju ga motor bacio ili proklizo ( ne znam točno kako se to dogodilo) i motor ubio cjeli a on ruku s**** rasjeko i dobio dren i desnu nogu valjda natuko ne može ju savijat...

I vozio je i pak takav utrku danas ošo do hitne i rekao da mu izvade dren..izvadio dren saviju mu nogu kada sjedne na motor i gas..jebeni carr

u klasi 600 je bio 2. a u klasi poslje odma 1000 naravo 1. i stane ispod nadvožnjaka na stazi tako ide staza kod nas u OS a gore ljudi stoje i sve i da se zahval publici i da če zapaliti gumu neki lik što je vozio isto utrku doleti samo i ne znam na koju foru nije vido i udari gajsa koji je taman stao da gumu zapali...

Udari ga u ljevi bok motora direktno u ljevu nogu gajsu sa jedno 150..gajsi odleti ono jebeni sudar i leži i dere se.. ''skinite mi čizmu moim vas'' i noga baš vidiš da je pukla savijena skroz ispod koljena odma.. skinemo mu čizmu kad ono vanjski prjelom kost mu ispala van krv šiba on gotov..bolesno baš ono dolazi lik koji se zabio u njega jebeni kreten neki i on ''šta se to dogodilo joj'' ovo ono glupan skoro si ubio čovjeka eto šta je bilo glupane..

http://rs212.rapidshare.com/files/56192969/video-0008.mp4

• Ne silazi, 5471 postova
  • Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS

Copy/Paste od Sase MK motori sa motori.hr

"Ovog trenutka sam se cuo sa Dinkom. On je sinoc bio u bolnici i razgovarao sa doktorima. Na zalost vijesti nisu dobre jer je Goranu jako osteceno koljeno tako da ce oporavak biti dug. Cekat ce ga sigurno jos pokoja operacija. Nadam se da ce pasti u ruke najbojim kirurzima jer oni su sada najbitniji."

Na zalost,ali ipak ce biti duzi oporavak.

Evo pa vidite i sami

• Zainteresovan, 503 postova

Pa jel ovaj drugi debil ili slep ili neznam ni ja sta?????

Neki Kezić, navodno iskusan trkač ...

Siniša Kezić;

-prvak ex-Jugoslavije u klasi do 50ccm, -vice prvak Hrvatske u klasi 125 SP, -vice prvak Hrvatske u klasi 600 Supersport,

-vice prvak Hrvatske u klasi 250 serija,

-prvak Hrvatske u klasi 250SP,

-4. mjesto u klasi superstock 1000 za 2005. godinu

-sa Cromoto teamom na utrci svijetskog Endurance prvenstva, 24 sata Oscherslebena, osvojio 4. mjesto u klasi sport production

Guest gordanmg

Pa jel ovaj drugi debil ili slep ili neznam ni ja sta?????

Neki Kezić, navodno iskusan trkač ...

Siniša Kezić;

-prvak ex-Jugoslavije u klasi do 50ccm, -vice prvak Hrvatske u klasi 125 SP, -vice prvak Hrvatske u klasi 600 Supersport,

-vice prvak Hrvatske u klasi 250 serija,

-prvak Hrvatske u klasi 250SP,

-4. mjesto u klasi superstock 1000 za 2005. godinu

-sa Cromoto teamom na utrci svijetskog Endurance prvenstva, 24 sata Oscherslebena, osvojio 4. mjesto u klasi sport production

Ako je sve ovo sto si naveo onda je podileisao iliti puko s glavom

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja