Kiro 153 Napisano Novembar 29, 2011 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pošto sam ja svoju mašinu odavno opremio gromovnikom, onaj fabrički mi samo skuplja prašinu... Top je prešao oko 20 000 kilometara i bukvalno je kao nov. Skinut čim je motor stigao u Srbiju i od tada stoji u kutiji. Postaviću ovih dana slike. Cena neka bude 7o evrića, a može i zamena za pantalone. Kožne, sa slderima na kolenima, poželjno crne. Molim da mi ne nudite pantalone iz praistorije ili u lošem stanju. Treba mi donji deo kombinezona, i nije problem da za to doplatim. Takodje, dolazi u obzir zamena za bisage i/ili repnu torbu. Tank torba mi ne treba. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Januar 23, 2012 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena 50e. Okačiću još slika sutra, top je nov novcit. Otpada zamena za bisage, to sam kupio. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...