Lukac 1354 Napisano Novembar 29, 2011 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan U nedelju,04.11 ,ce u Kuglasu posle pauze od preko godinu dana ponovo raditi moto-berza (prodaja ,kupovina,razmena polovnih i novih moto delova opreme i svega ostalog vezano za motociklizam).Berza je pocela sa radom daleke 2003god a odrzavace se kao i uvek prve nedelje u mesecu od 10 pre podne. Adresa kluba Kuglas je Djusina br5 (kod rudarsko geol. fakulteta) ulaz iz 27 marta,pa ko ima vremena izvolite na druzenje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Novembar 29, 2011 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan Pretpostavljam da je decembar u pitanju?? 4.12.?? vidimo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Novembar 29, 2011 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, dolazim ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Novembar 30, 2011 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan Bice mi drago da iste ponovo posle ogromne pauze proradi, ali bih samo hteo da napomenem, da je Niksa u zadnjoj godini rada Berze uveo dosta novina koje su po meni dovele do toga da dosta prodavaca opreme ne izlaze svoju opremu u Kuglasu, pa je samim tim i ineteresovanje za berzu opalo. Lepo je da se jednom mesecno ljudi sretnu zimi i popiju pice, ali reci cu da je Raja prodavaca medju prvima napustio Kuglas jer se grejao samo deo Kuglasa u kome su bili gosti znaci deo blizi sanku, a deo u kome su bili izlagaci u samoj kuglani se nije grejao nimalo. Shuba koji izlaze na Berzi od 2002. takodje je slabo dolazio poslednje godine, Boske je dolazio ali ne bas redovno, Sale iz Panceva je otprilike kad i Raja mozda i malo pre prestao da dolazi.Sinisa je dolazio ali covek stvarno ponese dosta stvari i steta je kada se iscima a dodje malo ljudi ili malo prodavaca, jer Sinisa nosi teske i kabaste stvari.Talijan iz Valjeva cini mi se dugo nije dolazio Ovo pricam iz perspektive izlagaca koji je od 2005. godine izlagao i prodavao robu u Kuglasu i mislim da od 2005. nisam ni jednu od zimskih Berzi preskocio. Uglavnom ovo nadam se Niksa nece shvatiti kao kritiku jer je ista dobronamerna 100% iz razloga jer spajati Moto Berzu sa Berzom Diskova ili nekom drugom i smanjivati prostor iz meseca u mesec na kome se izlaze roba nije dobro jer se Berza po meni ovim postupcima urusila. Nadam se da ce ponovo oziveti.jer je poslednja bila u Nedelja, 03.10.2010. znaci pre vise od godinu dana Vidimo se Pozdrav Dejan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PapaStalin 113 Napisano Novembar 30, 2011 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Beograd / Smederevo Motocikl: Suzuki DL650 Prijavi odgovor kao problematičan nisam nikad bio, pa samo da pitam, dosao bih u nedelju da pogledam cilindar za hidraulicno kvacilo. treba mi cela sklopka cilindar sa ruckom. da li ovakve stvari mogu da se nadju ovde? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6231 Napisano Novembar 30, 2011 Drug član, 3034 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Sve je moguće... Ali i ako neko nema, možda može da ti nabavi. Zgodno je doći da se upoznaju prodavci, da se vidi šta ko može da ponudi. Sve zavisi ko će i koliko će doći prodavaca. Nekad ih je bilo desetinu i više, nekada svega tri, četiri prodavca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Novembar 30, 2011 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan Sve je moguće... Ali i ako neko nema, možda može da ti nabavi. Zgodno je doći da se upoznaju prodavci, da se vidi šta ko može da ponudi. Sve zavisi ko će i koliko će doći prodavaca. Nekad ih je bilo desetinu i više, nekada svega tri, četiri prodavca. upravo ovo sto kaze Misa-pei koji je posetio skoro svaku moto berzu u kuglasu... nekada je bilo 15-ak prodavaca i posetilaca jednom smo prebrojali preko 200 ljudi a nekada dodje 3-4 prodavca i 30-ak posetilaca, u zadnje vreme nije bilo pravila ali kazem svega ima i novog i polovnog, opreme delova, ali za pocetak treba videti da li je Niksa pozvao prodavce odnosno da li prodavci i znaju da je Berza najavljana. Posle ovolike pauze mislim da se sa ovim moglo krenuti i u novembru jer ako sada u decembru bude bila berza, u januaru tesko da ce da bude jer obicno posle nove god. ja ne znam da li je bila mozda jedna berza sto zbog nove god, sto zbog poklapanja sa Bozicem.A prva nedelaj u mesecu januaru je 01.01.2012. koliko ja vidim znaci 100% Berze u januaru nece biti. Znaci onda se opet ceka februar itd. Ne znam sta reci, ali o.k. vidimo se bar na kafi. Pozdrav Dejan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1354 Napisano Novembar 30, 2011 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se sa tobom i Misom ,ja sam saznao preko Dzonija prekjuce a juce mi je i Niksa javio da ponovo krece berza, videcemo koliko ce izlagaca i ljudi biti,no sto kazes vidimo se barem na picu a mozda se nesto i ispazari,pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Novembar 30, 2011 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan E pa ovako posto sam se ja nekada bas trudio da izreklamiram kuglas jer sam i sam bio jedan od izlagaca, ovog trenutka sam okrenuo poznate prodavce koji su bili stalni u Kuglasu i evo sta sam dobio kao odgovor. Sinisa-obavesten ali nema auto doci ce motorom i ponece stvari koliko moze da mu stane u ranac Shuba-dolazi obavesten Boske-izlaze prve nedelej u mesecu u Semaforu svoju robu poceli su od meseca novembra tako mi je rekao, niko ga do sada nije zvao ali kaze da je zainteresovan jedino ne zna kao ce da bude na dva mesta u isto vreme... da li ce da zazivi Semafor videce se, prvi put su izlagali u ovom mesecu. Jovan-mislim da je u Nemackoj bar tako kaze mobilni aparat kada sam ga pozvao..... Shomi-Markos-ne zna da li ce da dodje mozda da mozda ne ima neki rodjendan itd. Pedja-doci ce na kafu, a kaze da ga niko nije zvao od organizatora berze i na kraju ja, doci cu da se vidim sa ljudima, nista necu da izlazem, mada da nisam pogledao veci broj tema kao i neke moje kolege tesko da bi me neko pozvao da mi kaze da Kuglas ponovo radi. Ponavljam da je u Bgd postojala inicijativa pa se pravila moto Berza i u SKC-u svake trece nedelje u mesecu kao mogucnost da se ljudi vidjaju cesce u zimskokm periodu. Mislim da su odrzane dve ili tri i posle toga se sa istom stalo. Zelim i Kuglasu i Semaforu da lepo rade i da se ljudi druze samo jos kao bi termin mogao da se uskladi da se ne poklapa pa da nas ima i u Kuglasu i u Semaforu. Pozdrav Dejan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Decembar 2, 2011 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan E, ljudi, a od koliko sati se dolazi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Decembar 2, 2011 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan U nedelju,04.11 ,ce u Kuglasu posle pauze od preko godinu dana ponovo raditi moto-berza (prodaja ,kupovina,razmena polovnih i novih moto delova opreme i svega ostalog vezano za motociklizam).Berza je pocela sa radom daleke 2003god a odrzavace se kao i uvek prve nedelje u mesecu od 10 pre podne. Adresa kluba Kuglas je Djusina br5 (kod rudarsko geol. fakulteta) ulaz iz 27 marta,pa ko ima vremena izvolite na druzenje! E, ljudi, a od koliko sati se dolazi? Prevideo si. Pise od 10 pre podne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Decembar 2, 2011 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Aaa, ok, hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shonsi 41 Napisano Decembar 3, 2011 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Zemun Motocikl: XL 1000V Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6231 Napisano Decembar 3, 2011 Drug član, 3034 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo mi je žao, baš sam se radovao da dođem, ali... Sutra se ne vidimo. Viša sila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Decembar 4, 2011 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Bio, video, pazario Odlican pojas od neoprena - odmah i isproban popodne. Zbog dugog prekida, trebace vreme da se omasovi, ali duga je zima... P.S. samo da napomenem onima koji me znaju pre "duhovitih" komentara: velicina je 2XL !!! :nanana: :nanana: :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6025 Napisano Decembar 4, 2011 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...bolje da si akumulator kupio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alien 603 Napisano Decembar 4, 2011 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan nisam stigao danas da odem... zanima me da li je bilo u ponudi nesto od moto-pantalona i kako vam se cinio izbor (vi koji ste bili)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Decembar 4, 2011 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan ...bolje da si akumulator kupio... Sha te briga, bar nisi veceras morao da guras TDM-a (hvala onima koji jesu) Nov accu ce da padne na prolece, nema svrhe kupovati ga sada. nisam stigao danas da odem... zanima me da li je bilo u ponudi nesto od moto-pantalona i kako vam se cinio izbor (vi koji ste bili)? Nije bilo izlozeno, sto ne znaci da nema u ponudi, jer su i prisutni izlagaci bili svesni da nece doci puno ljudi, pa su doneli samo deo ponude. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca dorcol 113 Napisano Decembar 6, 2011 U prolazu, 66 postova Lokacija: Republika Dorćol Motocikl: Benelli TRE1130K Prijavi odgovor kao problematičan Sha te briga, bar nisi veceras morao da guras TDM-a (hvala onima koji jesu) Nov accu ce da padne na prolece, nema svrhe kupovati ga sada. Batali hvala nego kupuj bateriju jer već 2 dana ne mogu da se ispravim i pored ubeđenja da sam trenutno u životnoj formi . Ujedno koristim priliku da predložim sebe za BJB viteza zbog nesebične pomoći kolegi Lacky-ju ne mareći za posledice po svoje zdravlje ......ko ga lično poznaje zna koliko je hrabrosti, požrtvovanja i smelosti bilo potrebno za ovakav poduhvat... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Decembar 6, 2011 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan A tek snage... Evo ti pluscina! Nije lako pogurati skoro 400kg. U stvari.... ...sad sam se setio opravdanja - to su ovi bocni kofer teski, nisam ja! Jos sva sreca da meni TDM pali na pola zuba! :lol: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca dorcol 113 Napisano Decembar 6, 2011 U prolazu, 66 postova Lokacija: Republika Dorćol Motocikl: Benelli TRE1130K Prijavi odgovor kao problematičan A tek snage... Evo ti pluscina! Nije lako pogurati skoro 400kg. U stvari.... ...sad sam se setio opravdanja - to su ovi bocni kofer teski, nisam ja! Jos sva sreca da meni TDM pali na pola zuba! :lol: A svaka ti je ka Njegoševa....uzvraćam plusić :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Decembar 6, 2011 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Cekaj, cekaj, znaci slazes se da su koferi bili teski, a ne ja? :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Januar 7, 2012 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Šta bi sa berzom u Kuglašu funkcionise li to? Uostalom da li postoji jos neka berza negde, kad, kako, zasto...??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Januar 8, 2012 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Ima li danas nesto u Kuglasu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...