kobejn 24 Napisano Octobar 2, 2015 U prolazu, 83 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF600 s Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da i ja pitam nesto,mozda ce biti glupo pitanje.Da li treba raditi vakumetriju karburatora kad se stavi K&N filter i protocni tj otvoren izduv? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21626 Napisano Octobar 2, 2015 Integrisan, 9433 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Tim filterom remetis odnos smese goriva i vazduha, verovatno ce za normalan rad traziti vise goriva i igle za podeok gore... Pa kada si vec sve to nastelovao valja nivelisati "hranu" cilindrima... Nisi rekao tip kn filtera, papirni koji u kutiju ide ili metalne pecurke. Pozdrav Nenad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobejn 24 Napisano Octobar 3, 2015 U prolazu, 83 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF600 s Prijavi odgovor kao problematičan Za sad imam remus otvorenog tipa,razmisljao sam da stavim i KN filter koji njemu odgovara,tj sto ide u kutiju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acacar86 9 Napisano Octobar 25 U prolazu, 13 postova Lokacija: Backa Topola Motocikl: Honda cbr 600 huricane,Suzuki rf600r,Honda cbr600f ultimate light Prijavi odgovor kao problematičan da li neko ima one male kablice sa srafovima sto se uvrcu odole u karburator suzuki rf600r u pitanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...