Jump to content

Moto Zajednica

carinjenje motora automobilA? gde?kako? sta?

Recommended Posts

• bu!, 609 postova
  • Motocikl: Honda Deauville 650

moj motor u autu je pred generalnu,imam motor iz stranca,identican kao moj ,ali nemam nikakve papire osim fotokopirane stare nemacke saobracajne ,planiram da ga ubacim,ali sta bi mi trebalo da sve to bude regularno?

EDIT: da li mozda moze da se ocarini samo blok motora?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• :), 5945 postova
  • Motocikl: Bicikl

ili..

predjes granicu uznes tamo racun sa otpada da si kupio motor drugi,jer je tvoj na putu crko,prijavis ga na granici,kod prvog speditera svratis i resis problem,oko 200e ce te izaci,mozda neki dinar preko..

• :), 5945 postova
  • Motocikl: Bicikl

nee...nego tamo negde preko...ti izdaju racun da su ti prodali blok motora.a ne ceo motor i ugradili,u bugarskoj 15e kosta napise ti sta hoces na racunu...

ja uzeo negde izmedju dragomana i sofije u nekom servisu sad dal bese levo el desno...:staa: racun...jes malo nezgodno da se vratis za 3sata sa zavrsenom generalnom al ko te pita :jee:

• Svrati ponekad, 442 postova
  • Motocikl: Aprilia Scarabeo

Uf i mene ceka ova igranka (  :( krepo mi Peugeot) da li je neko radio carinjenje motora, bloka, preko agencije ili speditera? Kako ide ta procedura i da li ima tko nekoga za preporuku ili jos bolje da li se neko bavi ovijem biznisom? POMAGAJTE!

• Zainteresovan, 461 postova
  • Motocikl: zx12r

Ja radio u luci do skoro kao obezbedjenje, evo broj jednog speditera koji to zavrsava za 250e. 063 8074778 Ivosevic Milos. 

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja