Nemanja_zem 1051 Napisano Jun 5, 2017 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Ja javljam danas ili sutra, u principu sam za samo da proverim neke detalje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1189 Napisano Jun 5, 2017 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1383 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, JevtaNS je napisao: Prognoza kaže sunčano preko 30. Spremite kupaće i pecaroški pribor ko preferira Ja organizujem za klopu lokalni specijalitet Piće po više nego korektnim cenama u lokalu 1. Jevta NS 2. Jevtina suvozačica 3 Vjeko 4 5 6 Daj na google maps lokaciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1914 Napisano Jun 6, 2017 Drug član, 2874 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan https://goo.gl/maps/MKEDaNP4UXS2 Turija pored Srbobrana.Par km od auto puta ili od magistralnog puta NS-SU koji prolazi kroz Srbobran. Ja obezbeđujem kobasice za na roštilj hleba u tom lokalu dobijamo posuđe ako nekom bude trebalo.I cuga u lokalu svako sebi cene su više nego korektne.Postoje tereni za odbojku,fudbal ako neko voli,za kupanje skakanje u vodu pecanje.... Zeko povedi slobodno i Bilju. Ili da njoj kažem za okupljnaje pa da vidim kako nećeš da kockaš gumu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 180 Napisano Jun 6, 2017 Svrati ponekad, 388 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Jun 6, 2017 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan 1. Jevta NS 2. Jevtina suvozačica 3 Vjeko 4 Nemanja5 jača polovina Послато са E5603 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1041 Napisano Jun 6, 2017 Drug član, 3005 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam jos u vremenskoj dilemi...Sent from my Lenovo K10a40 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Jun 6, 2017 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Ajde dođi da ne moram da nosim pare za pivo Послато са E5603 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 180 Napisano Jun 7, 2017 Svrati ponekad, 388 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Bobane, nemoj da imaš bilo kakvih dilema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1041 Napisano Jun 9, 2017 Drug član, 3005 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Nema vise dilema, nazalost ne dolazim....Sent from my Lenovo K10a40 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 180 Napisano Jun 9, 2017 Svrati ponekad, 388 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Baš mi je krivo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Jun 9, 2017 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Vjeko oćemo preko Brenovca, kad već on neće jbg Послато са E5603 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 180 Napisano Jun 9, 2017 Svrati ponekad, 388 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Kako god se dogovorimo, može kud god hoćeš! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1041 Napisano Jun 9, 2017 Drug član, 3005 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan U nedelju sam od 10h na adi, kafe bar Shuma....Sent from my Lenovo K10a40 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1914 Napisano Jun 9, 2017 Drug član, 2874 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Mi smo u 11 ovde https://goo.gl/maps/hznRr5LNfmD2 pa nastavljamo za turiju ako vam odgovara ili dođete pravo tamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 180 Napisano Jun 9, 2017 Svrati ponekad, 388 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Kako se zove to mesto u Turiji, da znamo da pitamo gde da dodjemo? Verovatno lokalci imaju neki naziv za to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1914 Napisano Jun 9, 2017 Drug član, 2874 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pored jedinog mosta u Turiji koga god da pitate može vas uputiti na most.Ako dolazite kroz srbobran onda na ulazu.ako skrenete pre kanala u Srborranu onda na kraj sela.Ako dolazite iz Bečeja onda na ulazu kao iz Srbobrana. Seoska plaža Cota drži lokal salaš u malom ritu moto klub Kneževina Turija..... 0641433382 pa ako se pogubite zovite.Mada je praktično nemoguće izgubiti se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1914 Napisano Jun 11, 2017 Drug član, 2874 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1041 Napisano Jun 12, 2017 Drug član, 3005 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Dajte jos slikaaaaaa.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1914 Napisano Jun 12, 2017 Drug član, 2874 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Čekaj da se Učitelj vrati kući Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 180 Napisano Jun 12, 2017 Svrati ponekad, 388 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam ušao u kuću. Odoh na posao, pa kačim večeras. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Jun 12, 2017 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Laloši su odlični domaćini, svaka čast. Nećemo da ih menjamo Послато са E5603 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1914 Napisano Jun 12, 2017 Drug član, 2874 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Skockasmo vam gume al smo popravili kobasicama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 180 Napisano Jun 12, 2017 Svrati ponekad, 388 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Evo, slike govore više od reči. Domaćini zaslužuju sve pohvale. Bilo je lepo i opušteno. Meni su baterije pune. Kobaje prave turijske. Ko nije bio, sledeći put neka se potrudi da dođe. Pošto smo pominjali kilometražu, danas sam napravio 300,6 km, a ukupno sa jučerašnjim danom 686 km. Baš puno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 180 Napisano Jun 12, 2017 Svrati ponekad, 388 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Nemanja, Lale su uvek dobri domaćini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1041 Napisano Jun 13, 2017 Drug član, 3005 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Malo drustvo, ali probrano.... Zao mi sto nisam bio!Sent from my Lenovo K10a40 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...