zemunac72 1449 Napisano Decembar 14, 2019 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Koji bi kupio da imas 4000 a da nije stariji od 6 godina? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2838 Napisano Decembar 14, 2019 Drug član, 690 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Recimo Hondu CB500X ili NC 700. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spasoje87 41 Napisano Decembar 14, 2019 U prolazu, 92 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Hayabusa gsx1300R Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam nc700x. Paralelno sa gsx750f Gledaj kad mi dosadni Hayabusa Idem u salon u kupujem nc750x Fantastican motor ako neces da odes preko 180 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Decembar 17, 2019 Prijavi odgovor kao problematičan Presao na full sintetiku opet. Jeste jedno od najskupljih (1700 rsd litar) al prvi utisci zlo zla. Ne moze da se uporedi sa silkolene polusintetikom. Menjac kao kod Honde sto bi rekli. Kako ce se pokazati na duze, to cemo tek videti sve uvek moze da razocara, al za prve 2 doduse kratke voznjice deluje mi mnogo bolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spasoje87 41 Napisano Decembar 17, 2019 U prolazu, 92 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Hayabusa gsx1300R Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ljubitelj motika. Ja sam gurao full sintetiku u moj GSXF ipon 15/50 i bio prezadovoljan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2838 Napisano Decembar 31, 2019 Drug član, 690 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Kolege puno srece i zdravlja u Novoj godini, vama i vasim najblizima...Vama dodatno zelim puno bezbednih kilometara i suv put...Ziveli 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Januar 1, 2020 Prijavi odgovor kao problematičan Sve najbolje sadasnjim, bivsim i buducim vlasnicima gsxf 600/750. Svim iskrenim postovaocima ovog modela i forumasima koji se nesebicno trude da podele sa nama probleme, resenja, uzivanja i svaka druga korisna iskustva, sve najbolje u 2020. godini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 178 Napisano Januar 1, 2020 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Svima svako dobro zelim! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lošmi_WayOfLife 169 Napisano Januar 1, 2020 JEDAN ŽIVOT - DVA TOČKA - BEZBROJ SITUACIJA, 130 postova Lokacija: Beograd-Kula Motocikl: Honda - VFR 800 V-tec Prijavi odgovor kao problematičan Sve najbolje ekipo, puno srece, zdravlja i kilometara u 2020! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Januar 10, 2020 Prijavi odgovor kao problematičan Vec sam u potrazi i razmisljanjem sta bih sledece. To traje vec neko vreme a razlog je u sustini isti, svako bi da proba svasta nesto novo. U opciji je naked al vise zbog izgleda medjutim covek danas mora da razmislja i dal to sto kupujes sutra moze da se proda, nazalost. Katanu je bas bas tesko prodati ma sta ulozio u nju bez poklon cene, slabo da ga mozes prodati. Probao sam do sad Fazera 2010 god, Stroma, TDM 900 itd. To su motori od lagano 4000+ evra al ja nisam video (il sam ja lud) nikakvu udobnost i perfomanse bas mnogo extra vece nego na mom uljanom bizonu. Takodje, veliki je bedak kad kupujes motor dal to bilo za 2 ili za 4 soma a opet te manje vise ceka ulaganje koje si vec prosao, i tako u krug...Medjutim rovac je zajebana stvar. Probao sam i taj NC 700 Hondu sto nas kolega prica, doduse 100 metara XD al meni je to maleni motor i nije me privukao ni na gledanje, bez obzira na starost od 5,6 godina. Prosto kad se uvalim u moju uljaru (za relativno sitan novac) zao ti da je poklonis i trazis nesto putno za 3 puta vecu cenu ili prolazis sva ulaganja ponovo. Al rovac je tu da nas zeza, i nikad se ne zna... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1847 Napisano Januar 11, 2020 Drug član, 2856 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Može se naći boljih performansi može i udobnosti ali oba na jednm mestu ja još nisam našao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Januar 11, 2020 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Performanse i udobnost može da ti pruži i putni enduro. Ne znam kojeg si troma probao, sumnjam da si litru jer definitivno pruža oba. Ako nisi probaj, ili varadera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1847 Napisano Januar 11, 2020 Drug član, 2856 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu visoki su mi.I veliki strom je kraći od malog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 178 Napisano Januar 11, 2020 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan A, šta je sa zvukom - 2 ili 4 cilindra? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Januar 11, 2020 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Jevto jel ti stroma sad ćeraš? Ako je odgovor potvrdan napiši kojeg A meni se zvuk v2 mašine sviđa, pogotovo sa otvorenim auspusima. Redni dva i bokser mi je najgluplji zvuk na motoru, ali 1 i v2 ubedljivo najmoćniji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1847 Napisano Januar 11, 2020 Drug član, 2856 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Mali strom ali još ne ćeram stigao sa carine još nije registrovan.Ako mi bude kilavo što je moguće menjaću Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Januar 11, 2020 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Opala, baš je lep! Javi ako ti bude trom, možda napravimo neku trampu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1847 Napisano Januar 11, 2020 Drug član, 2856 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Odma šta nudiš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Januar 11, 2020 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Ja 6 godina nisam menjao motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1847 Napisano Januar 11, 2020 Drug član, 2856 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam mog gsx f terao 6 godina pa fazera 3 i sad uzeo ovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16480 Napisano Januar 11, 2020 Integrisan, 4933 postova Prijavi odgovor kao problematičan 9 minutes ago, Nemanja_zem said: Ja 6 godina nisam menjao motor 12 ovde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Januar 11, 2020 Prijavi odgovor kao problematičan Jevto motor je bombona. Moje misljenje je da je dobar izbor po mnogo cemu a uvek ces moci da ga zamenis za adekvatno ili prodas tako da nema tu neke brige. Nemanja, nisam probao ni hiljadarku Stroma ni Varadera, bice prilike. Dok je Katana u garazi sve ostaje na prici, ona prvo mora da ode da bih video sta dalje konkretno. Do tad, vozimo se zadovoljno ovim sto imamo... :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Januar 16, 2020 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari jel opasno koristiti rezervoar bez gumenih stitnika za toplotu (otpali su i leze na svecicama tj ventil dekli) ili mogu da vozim tako? Sobzirom da mi je rezervoar varen kad je mazan epoksijem protiv rdjanja...Pa da ne bude belaja. Nisam nesto vican da skidam rastavljam rezervoar lepim usrafljujem vracam plastike gore dole navlacim, a nemam ni uslova ni alat za to tamo gde drzim motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1034 Napisano Januar 16, 2020 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Poznaje neko ovaj motor?[ Suzuki GSHF 750 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Suzuki GSHF 750, 2003. godište, Touring, vozilo prešlo 36000 km, Vlasotince. Cena 2.000 € - Motori - Polovni Automobili Sent from my moto e5 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Januar 16, 2020 Prijavi odgovor kao problematičan 10 minutes ago, rboban said: Poznaje neko ovaj motor? [ Suzuki GSHF 750 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Suzuki GSHF 750, 2003. godište, Touring, vozilo... Sent from my moto e5 using Tapatalk Ako neko kupuje Katanu pa se zato raspitujes moze i mene da nazove. Dacu mu za 1500 evra fix ako je po preporuci, stanje sedi i vozi. 2003, USA noviji model. Registrovana sa brda dodatne opreme i svim fabrickim delovima. Sa par sitnica da se urade koje nisu skupe koje sam sad primetio u toku zime vecinom. Jedna od tih gluposti je i ova gore za koju sam postavio pitanje ako neko zna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...