xpetronije 67 Napisano Februar 19, 2019 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Lozanj, GM Motocikl: Yamaha Diversion 900 Prijavi odgovor kao problematičan On 2/9/2019 at 7:15 AM, milija1966 said: Ilija Ako ti na far motora ide sijalica H4, onda su ti odlicne led sijalice da ventilatorom I balastom Nakamoto Ja sam na moj GSX 759 f 90. god stavio Prilog slike Kolega, cini mi se da videh ovaj tvoj na oglasima, ako nisam pomesao nesto...kako god,bas dobro izgleda, svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Februar 19, 2019 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Nije baby busa vec Half a busa!!!!Sent from my moto e5 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Februar 20, 2019 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Evo ideje za nalepnicu.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spasoje87 41 Napisano Februar 20, 2019 U prolazu, 92 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Hayabusa gsx1300R Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se halfAbusa :-) inace novi vlasnik je juce ispustio motor na pumpi. )-; Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Februar 20, 2019 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Desava se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko_987 48 Napisano Februar 23, 2019 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Gsx750f Prijavi odgovor kao problematičan Haha sta da kazem sta da napisem ostao sam nem, u pre podnevnim casovima pozovem agenciju za registraciju cisto da proverim cenu registracije i naglasim da sam prethodno registrovao na 6 meseci i da mi jer registracija istekla u novembru gde dobijam od zaposlene odgovor pa moras da vratis i tabl. I saobr. Jer je proslo 60 dana i da se nezna nista trenutno kojim postupkom ce ici registracija motorcikla. Pa se zapitah ko je ovde vise lud Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10609 Napisano Februar 23, 2019 Hronični Motociklopata, 7364 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ni ocekivao da ce sve proci normalno, uvek nesto iskomplikuju, logika je odavno napustila ove prostore, zato ja registrujem na godinu dana kao i do sada. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Februar 23, 2019 Prijavi odgovor kao problematičan 44 minutes ago, Marko_987 said: Haha sta da kazem sta da napisem ostao sam nem, u pre podnevnim casovima pozovem agenciju za registraciju cisto da proverim cenu registracije i naglasim da sam prethodno registrovao na 6 meseci i da mi jer registracija istekla u novembru gde dobijam od zaposlene odgovor pa moras da vratis i tabl. I saobr. Jer je proslo 60 dana i da se nezna nista trenutno kojim postupkom ce ici registracija motorcikla. Pa se zapitah ko je ovde vise lud Katastrofa! Sta si uradio sa lamelama/kvacilom??? Jel jos proklizava...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spasoje87 41 Napisano Februar 23, 2019 U prolazu, 92 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Hayabusa gsx1300R Prijavi odgovor kao problematičan 47 minutes ago, Marko_987 said: Haha sta da kazem sta da napisem ostao sam nem, u pre podnevnim casovima pozovem agenciju za registraciju cisto da proverim cenu registracije i naglasim da sam prethodno registrovao na 6 meseci i da mi jer registracija istekla u novembru gde dobijam od zaposlene odgovor pa moras da vratis i tabl. I saobr. Jer je proslo 60 dana i da se nezna nista trenutno kojim postupkom ce ici registracija motorcikla. Pa se zapitah ko je ovde vise lud Ako smem da te pitam. Koji si (psovka pocinje sa Q) registrovao na 6 meseci? Koliko si ustedeo 1000rsd? Problem je što smo prepisali zakon o registraciji ali ne do detalja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko_987 48 Napisano Februar 23, 2019 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Gsx750f Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Pingvin37 je napisao: Katastrofa! Sta si uradio sa lamelama/kvacilom??? Jel jos proklizava...? E pa nece vise da proklizava u ponedeljak motor izlazi iz servisa sa novom lamelom oprugama sajlom itd itd uradio sam jedan veliki servis sve sto je bilo za zamenu isto je odradjeno jer planiram ako bog da zdravlja da ove godine odvozam rumuniju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko_987 48 Napisano Februar 23, 2019 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Gsx750f Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Spasoje87 je napisao: Ako smem da te pitam. Koji si (psovka pocinje sa Q) registrovao na 6 meseci? Koliko si ustedeo 1000rsd? Problem je što smo prepisali zakon o registraciji ali ne do detalja. Pa prosle godine u maju sa novom saobr. I tabl. Reg. Na 6 meseci izaslo me 12.000din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko_987 48 Napisano Februar 23, 2019 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Gsx750f Prijavi odgovor kao problematičan Nego uskoro se blizi lepo vreme da li ce biti neka zajednicka GSXF voznjica ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Februar 23, 2019 Prijavi odgovor kao problematičan Ima da bude okupljanje svega al najmanje ovog modela iz teme. Sve bivsi vlasnici ili drugari bivsih vlasnika Neka si. Servis nije samo kad je muka, nego to spada u redovno odrzavanje. Jebiga lamela je potrosni materijal kao I dosta stvari. Dihtunzi, semerinzi itd sve je to potrosna roba. Sad pripremi bar 20 000 ako sa registracijom vadis tablice i saobracajnu. Sa motorom nikad kraja ulaganjima. :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko_987 48 Napisano Februar 23, 2019 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Gsx750f Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, Pingvin37 je napisao: Ima da bude okupljanje svega al najmanje ovog modela iz teme. Sve bivsi vlasnici ili drugari bivsih vlasnika Neka si. Servis nije samo kad je muka, nego to spada u redovno odrzavanje. Jebiga lamela je potrosni materijal kao I dosta stvari. Dihtunzi, semerinzi itd sve je to potrosna roba. Sad pripremi bar 20 000 ako sa registracijom vadis tablice i saobracajnu. Sa motorom nikad kraja ulaganjima. Ma da oko motora uvek ima sta da se radi porucio sam i led sijalice za instrument tablu. A inace kontaktirao sam Mas i to nebih smelo da se desi sta mi je danas doticna izrecitovala pa bih reg. Na god. Dana izasla 18.000din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Februar 23, 2019 Prijavi odgovor kao problematičan Nije tema ni mesto al ne znam sta MAS moze da tebi licno pomogne? Jedino nesto oko organizacije moto skupova i klubova. Meni su oni bili interesantni ono uplatis neku kintu I imas neograniceno slepovanje tokom sezone al to nije ni uspelo. Mada je I to bilo samo za te clanove moto klubova u okviru MAS-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko_987 48 Napisano Februar 24, 2019 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Gsx750f Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Pingvin37 je napisao: Nije tema ni mesto al ne znam sta MAS moze da tebi licno pomogne? Jedino nesto oko organizacije moto skupova i klubova. Meni su oni bili interesantni ono uplatis neku kintu I imas neograniceno slepovanje tokom sezone al to nije ni uspelo. Mada je I to bilo samo za te clanove moto klubova u okviru MAS-a. MAS je i insistirao i isao na pregovore oko reg. Na 6 meseci sad neka problem i rese sa komitetom za bezbednost saobracaja ja im pare za novu saob. I table ne dam !!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko_987 48 Napisano Februar 24, 2019 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Gsx750f Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Pingvin37 je napisao: Nije tema ni mesto al ne znam sta MAS moze da tebi licno pomogne? Jedino nesto oko organizacije moto skupova i klubova. Meni su oni bili interesantni ono uplatis neku kintu I imas neograniceno slepovanje tokom sezone al to nije ni uspelo. Mada je I to bilo samo za te clanove moto klubova u okviru MAS-a. PERIODIČNA REGISTRACIJA Koliko dugo planiraš da voziš, toliko registruješ WWW.BLIC.RS Koliko meseci planiraš da voziš, toliko registruješ, ovako bi u najkraćem mogla... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Februar 24, 2019 Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze nesto taj MAS da uradi a da bude kako treba Aj videcemo bas sta ce biti sa registracijama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Februar 24, 2019 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Hvala im, uradili su vec jednom... Kad su trazili da se smanje porezi preko 1000ccm... I uspeli!!!Smanjile su se dazbine preko 1000ccm. Samo sto su povecali do 1000ccm koji ih je NAJvise!Tako da bi ih zamolio da nam NE pomazu vise!!! Sent from my moto e5 using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spasoje87 41 Napisano Februar 24, 2019 U prolazu, 92 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Hayabusa gsx1300R Prijavi odgovor kao problematičan Neko je gore napisao. MAS je organizacija koja kao prvo radi za sebe. Najbitniji su moto klubovi. Sta vise nastala je moto unija vojvodine i moto unija srbije. Bas zato što je MAS ne sposoban. E sad videcemo sta ce te unije da rade. Ali opet koliko sam ispratio opet su manje vise klubovi u pricama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Februar 24, 2019 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo su i rekli na konferenciji za medije pred otvaranje sezone pre 2 godine predstavnici saveza motociklista Srbije, moto Unije Srbije I Vojvodine ali I MAS-a zajedno: Nas cilj je da motociklisti udju u moto klubove. U svim savezima, asocijacijama i unijama kao sto rece kolega sve se vrti oko klubova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko_987 48 Napisano Februar 24, 2019 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Gsx750f Prijavi odgovor kao problematičan Dokle god se budemo delili na unije,organizacije na ove i one na ovakve i onakve mocice sa nama da rade kako hoce i sta god hoce. !!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Februar 25, 2019 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan On 24.2.2019. at 1:21, Marko_987 je napisao: MAS je i insistirao i isao na pregovore oko reg. Na 6 meseci sad neka problem i rese sa komitetom za bezbednost saobracaja ja im pare za novu saob. I table ne dam !!!!! Oooo daćeš daćeš...ili nećeš voziti registrovan motor... Ne brini,prebacicu te ja camcem preko Dunava u Golubcu pa vozi Rumuniju ))))) 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Februar 25, 2019 Prijavi odgovor kao problematičan On 12/26/2018 at 5:56 PM, Marko_987 said: Vatra za rostilj na 6-7 rmp. Letos u Sapcu zadat domaci zadatak. Pacanje vatre samo pri zavijanju gasa do 8rpm Evo te i ovde. Nema gde te nema kad je pucanje iz auspuha u pitanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10609 Napisano Februar 25, 2019 Hronični Motociklopata, 7364 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Super, treba postavljati što više ovakvih snimaka pucača sa moto skupova, da znamo koje motore da izbegavamo u kupovini 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...