JevtaNS 1849 Napisano Januar 4, 2019 Drug član, 2856 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ma uzmi nJpovoljnije.Razlike se vide samo na krajnjih 10 % kod raznih guma.Z8 hvale što se tiče turinga.Ja sad vozim Conti one su najpovoljnije od brendova i zadovoljan sam.Na suzukiju sam bio najzadovoljniji sa pirelijem ali to ne znači ništa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pepedjapa 17 Napisano Januar 4, 2019 U prolazu, 61 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: Suzuki GSX750F i Kawasaki ZR7 Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam roadattack 2, ali ih na kraju izbacio, ta guma mi se dugo vec svidja, a i cena je do 160e set, kao i grp300. Cak sam gledao diablo rosso 2, ali nesto ne traju nista i po mokrom lose, ali drze kao lude po suvom cena oko 190e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spasoje87 41 Napisano Januar 4, 2019 U prolazu, 92 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Hayabusa gsx1300R Prijavi odgovor kao problematičan Spalio sam 3 seta contimotion oko 18-20k/km po setu Super gume za relativno malo para. Conti attack NErealna guma kako drži. Totalno drugi motor ali prekratko traje na 10k je vec zavrsila svoje. Krajem leta sam uzeo pilot road 4 Manje drži od conti attack ali zato po kiši kao i po suvom. Trajnost ću tek komentarisati presao sam tek 6000 sa njom i dalje je bukvalno nova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1036 Napisano Januar 4, 2019 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Conti road je best izbor za GSXF, po mom iskustvu...Sent from my moto e5 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12527 Napisano Januar 4, 2019 Ne silazi, 7321 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Road Attack 3 može snažno da te zalepi na plafon. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko_987 48 Napisano Januar 8, 2019 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Gsx750f Prijavi odgovor kao problematičan Mir Boziji Srecan Bozic 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spasoje87 41 Napisano Januar 9, 2019 U prolazu, 92 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Hayabusa gsx1300R Prijavi odgovor kao problematičan @rboban možeš li da izmeris prečnik tvojih izduvnih grana? Koliko sam upućen tvoj je 600 amerikanac. Hvala 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1036 Napisano Januar 9, 2019 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Mogu, uze su sigurno nego kod 750, da bi imao bolji obrtni moment i na nizim obrtajima. Cim budem pored motora merim...Sent from my moto e5 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spasoje87 41 Napisano Januar 9, 2019 U prolazu, 92 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Hayabusa gsx1300R Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spasoje87 41 Napisano Januar 17, 2019 U prolazu, 92 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Hayabusa gsx1300R Prijavi odgovor kao problematičan 17.01.2019. Novi Sad, venac Ekipa izasla na čaj 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko_987 48 Napisano Januar 23, 2019 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Gsx750f Prijavi odgovor kao problematičan Drugari jel neko u 2019-toj. Registrovao motor ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1036 Napisano Januar 23, 2019 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Pitas zbog ovog?Sent from my moto e5 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spasoje87 41 Napisano Januar 23, 2019 U prolazu, 92 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Hayabusa gsx1300R Prijavi odgovor kao problematičan Cekaj to je nesto opet menjano? Nisam u toku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1036 Napisano Januar 23, 2019 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Svake godine u januaru usklade taksu sa rastom cena na.malo....Sent from my moto e5 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spasoje87 41 Napisano Januar 23, 2019 U prolazu, 92 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Hayabusa gsx1300R Prijavi odgovor kao problematičan A to je ok... Reko nešto su drastično menjali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko_987 48 Napisano Januar 23, 2019 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Gsx750f Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, rboban je napisao: Pitas zbog ovog? Sent from my moto e5 using Tapatalk Znaci istina lopovluk se nastavlja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milija1966 13 Napisano Januar 24, 2019 U prolazu, 65 postova Motocikl: Kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ako si ga kupio i registrovao prosle godine pre prvog 1 jula, a eventualno je uvezen tada ili koji godinu ranije, moze da se desi da ti na tehn. pregledu kazu da ga nema u evidenciji Agencije za saob... Kao sto se desilo meni u Avgustu Naime, uvezen je 2010 -11 i prvi put je reg. 2016, trazili su dokaz da je uvezen pre 2014 g Imao sam srecu pa mi je pret. vl. posedovao kopiju i poslao skeniranu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milija1966 13 Napisano Januar 24, 2019 U prolazu, 65 postova Motocikl: Kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Carinske deklaracije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko_987 48 Napisano Januar 27, 2019 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Gsx750f Prijavi odgovor kao problematičan Ma sramota.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1036 Napisano Februar 3, 2019 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Vozio danas, spakovao... I setih se da sam nesto trebao da premerim?!?!?Sent from my moto e5 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 178 Napisano Februar 3, 2019 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Super da si se vozao! Danas na Ibarskoj bilo dosta motora, ali sam ja vozio auto, na žalost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5961 Napisano Februar 3, 2019 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan @rboban kolega Spale te pitao a i ja jos ranije da sublerom premeris precnik izduvnih grana. Moze to da se uradi i sad kad je sve spakovano. Radim jedan lep primerak, decko doterao da se uradi svasta, a izmedju ostalog smo skinuli blokadu, ali nisam nasao podatak da li su izduvne grane uze na 600 std i na 600 od 35 kw. U poredjenju sa 750 je razlika ogromna, ali i kad se poredi sa nekom drugom 600 ccm 4 cil, uze su dosta. Pa mi treba necijih 35 sekundi vremena ko vozi std 600 a da ima subler, da premeri, pa da znam sta mi je dalje ciniti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1036 Napisano Februar 3, 2019 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan A blokada je bila na usisu vazduha?Sent from my moto e5 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spasoje87 41 Napisano Februar 3, 2019 U prolazu, 92 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Hayabusa gsx1300R Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5961 Napisano Februar 3, 2019 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Restriktori na usisu (smese). Shared album - Ranko Drobnjak - Google Photos PHOTOS.APP.GOO.GL Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...