Disko Nindža 10465 Napisano Avgust 12, 2017 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Mozda bi ti bilo bolje da se retrovizor drzi u 2 tacke kao sto se fabricki drzao, uvrtis jos jedan saraf u onu drugu rupu i zavaris ga za ovaj postojeci, bice sigurno bolje, manje ce vibrirati 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StrahinjaS 3 Napisano Avgust 13, 2017 U prolazu, 71 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Suzuki GSX 750 F, Yamaha 600 thundercat, Honda X11 Prijavi odgovor kao problematičan Sta mislite da li je bolje da ofarbam vizir na motoru u crno, ili da kupim onaj double bubble preko Alija? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Avgust 13, 2017 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan za biker boy hvala uradicu tako dobar savet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexason 127 Napisano Avgust 13, 2017 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Suzuki GSX-R 750 K5, Yamaha TDR Prijavi odgovor kao problematičan @strahinja, radi kako hoces, ja mogu samo da ti kazem da sam narucio "dabl babl" sa Alija i vredi za sve pare.. Evo i slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StrahinjaS 3 Napisano Avgust 13, 2017 U prolazu, 71 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Suzuki GSX 750 F, Yamaha 600 thundercat, Honda X11 Prijavi odgovor kao problematičan Dexason hvala ti, i ja sam vise bio za to da narucim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Avgust 13, 2017 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan i ja sam stavio kod mene taj sa alija ali sam se nacekao mislim 45 dana a inace je odlican Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1036 Napisano Avgust 13, 2017 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Koliko kosta vizir?Sent from my Lenovo K10a40 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1036 Napisano Avgust 13, 2017 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav sa Tare, izmerio napokon tacnu potrosnju, dvoje na motoru i stvari, normalna voznja potrosnja 4,95 litara na 100km. Sent from my Lenovo K10a40 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Avgust 13, 2017 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan A kad si sam, nenormalna vožnja 6L Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1036 Napisano Avgust 13, 2017 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Tako nekako... AhahaSent from my Lenovo K10a40 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StrahinjaS 3 Napisano Avgust 13, 2017 U prolazu, 71 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Suzuki GSX 750 F, Yamaha 600 thundercat, Honda X11 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, rboban said: Koliko kosta vizir? Oko 20 dolara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexason 127 Napisano Avgust 13, 2017 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Suzuki GSX-R 750 K5, Yamaha TDR Prijavi odgovor kao problematičan Kakvih 45 dana, ja sam se prijatno iznenadio posle dve nedelje, ako kosao me oko 19 dolara... Nisam ga jos namonitirao i testirao, ali nadam se da do kraja nedelje ce biti na svom mestu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Avgust 13, 2017 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan mislim da je bilo 16 dolara i fri siping Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StrahinjaS 3 Napisano Avgust 13, 2017 U prolazu, 71 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Suzuki GSX 750 F, Yamaha 600 thundercat, Honda X11 Prijavi odgovor kao problematičan Na koji nacin placate kada kupujete preko Alija? Kako vam izgleda ovaj vizir? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Avgust 14, 2017 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, StrahinjaS je napisao: Sta mislite da li je bolje da ofarbam vizir na motoru u crno, ili da kupim onaj double bubble preko Alija? Zalepi mat foliju za probu. Mene zanima sta mislite o boji slova za bocne natpise GSXF, mislim da uradim gsx u boji aluminijuma (zbog agregata) a F u boji motora (bordo)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StrahinjaS 3 Napisano Avgust 14, 2017 U prolazu, 71 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Suzuki GSX 750 F, Yamaha 600 thundercat, Honda X11 Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, Biker Q said: Zalepi mat foliju za probu. Mene zanima sta mislite o boji slova za bocne natpise GSXF, mislim da uradim gsx u boji aluminijuma (zbog agregata) a F u boji motora (bordo)? Mislim da je glupo da bude u boji motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tatkonadzeja 141 Napisano Avgust 14, 2017 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan I ja mislim da je bolje da bude neke druge boje, nece se videti ovako uopste. Jesi naso ko ce ti raditi? Oces raditi samo nalepnice ili kao 3D stiker sa onom smolom ili silikonom (sta li je vec)? Koliko para? I meni fale te oznake ali nikako da se resim da odem da uradim. Imam ih ja vec odradjene vektorski pa ako ti treba javi se da ti posaljem da ti ne naplacuju i to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Avgust 14, 2017 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Silikonske, mislim oko 1000 din par, mislim da ima pripremu, slikacu kod kolege pa postavljam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Avgust 14, 2017 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan placanje preko bankovnog racuna oni pretvore dinare u dolare i skinu ti toliko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StrahinjaS 3 Napisano Avgust 14, 2017 U prolazu, 71 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Suzuki GSX 750 F, Yamaha 600 thundercat, Honda X11 Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, duledjo said: placanje preko bankovnog racuna oni pretvore dinare u dolare i skinu ti toliko Hvala na odgovoru. Jos ovo pitanje i necu vise da smaram. Posiljka stize na kucnu adresu, ili? Mislim da cu prvo probati sa folijom da sredim vizir. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Avgust 14, 2017 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan da moras da se registrujes na aliju i stavis svoju adresu kucnu i stize oni kazu do 60 dana a nekad bude i brze al ne znam od cega to zavisi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Avgust 15, 2017 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan On 8/14/2017 at 1:41, StrahinjaS je napisao: Na koji nacin placate kada kupujete preko Alija? Kako vam izgleda ovaj vizir? Ja sam namontirao ovakav, malo manje duva ali duva, da je malo visi bio bi idealan. kad stavim ruku iznad vizira ne duva uopste, ovako pravo u glavu. Inace ne smeta upste sto je taman kada se vozi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StrahinjaS 3 Napisano Avgust 15, 2017 U prolazu, 71 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Suzuki GSX 750 F, Yamaha 600 thundercat, Honda X11 Prijavi odgovor kao problematičan 27 minutes ago, Surb said: Ja sam namontirao ovakav, malo manje duva ali duva, da je malo visi bio bi idealan. kad stavim ruku iznad vizira ne duva uopste, ovako pravo u glavu. Inace ne smeta upste sto je taman kada se vozi. Nije mi problem sto duva, vise me interesuje kako izgleda na motoru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1849 Napisano Avgust 15, 2017 Drug član, 2856 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Folija je par stotina dinara i menjaš boje kako hoćeš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StrahinjaS 3 Napisano Avgust 15, 2017 U prolazu, 71 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Suzuki GSX 750 F, Yamaha 600 thundercat, Honda X11 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, JevtaNS said: Folija je par stotina dinara i menjaš boje kako hoćeš Jedino sto folija hoce da strada, pa me to malo odbija, ali cu prvo tako uraditi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...